Greška

Došlo je do greške.

OnePlus 6T će imati poboljšanu gestikulaciju i novi UI

14.10.2018 14:03 | 0 Mobile
OnePlus 6T će imati poboljšanu gestikulaciju i novi UI


OnePlus 6T će biti predstavljen krajem meseca, a kineska kompanija i sama objavljuje veliki broj tizera i nagoveštava različite karakteristike telefona. Ovoga puta, softverski eksperet i vođa tima za dizajn interfejsa je otkrio neke detalje o ovom aspektu uređaja.

Prvo, očekuje se "potpuno novi UI" na OxygenOS verziji interfejsa, koji ide preko Androida. Nije tačno jasno šta ovo znači, ali kompanija obećava brzo i lako korisničko iskustvo, bez opterećenja. Cilj je da se izrazi OnePlus dizajnerski jezik u korisničkom interfejsu, što će ovu verziju OxygenOS-a načiniti najintuitivnijom.


Pogledajte još: OnePlus 6T se pojavio na Geekbenchu sa Snapdragon 845 čipom i 8GB RAM-a


Potom sledi poboljšani sistem gestikulacije. Dodate su nove gestikulacije - prevlačenje iz dna ekrana u desnu stranu će brzo prebaciti na poslednju korišćenu aplikaciju. Pored ovoga, u novom sistemu kada god prevučete aplikaciju ka gore, njen prozor će pratiti vaš prst, čime se omogućava prirodnije iskustvo.

Kompanija ističe da je dosta uložila u poboljšanje kamere, tako da se mogu očekivati još bolje fotografije. Stiže i napredni Do Not Disturb mod, kao i AI-bazirani algoritam koji telefonu omogućava da uči kada korisnik spava i da tada minimizuje korišćenje aplikacija u pozadini i time smanji potrošnju baterije.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

HTC Exodus blockchain telefon će biti predstavljen 22. oktobra

Huawei Mate 20X se pojavio na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109