Greška

Došlo je do greške.

OnePlus 6T će imati optički senzor otiska prsta u ekranu

11.10.2018 16:03 | 0 Mobile
OnePlus 6T će imati optički senzor otiska prsta u ekranu


Funkcija koja će karakterisati OnePlus 6T će svakako biti senzor otiska u ekranu, a ostaje da se vidi koliko će on biti dobar. Tehnologija još uvek nije dovoljno sazrela i potrebno je vreme kako bi se usavršila.

Kako bi odagnao sve sumnje i konfuziju, OnePlus je potvrdio da će na svom dolazećem premijum telefonu koristiti optički tip senzora otiska prsta.

Trenutno postoje dva tipa senzora za otisak prsta koji se implementiraju u displeje - ultrasonični i optički. Ultrasonični senzori su precizniji od optičkih, zbog činjenice da ultrazvuci mogu da prodru u pore i linije, formirajući precizniju 3D sliku korisnikovog otiska. Međutim, ukoliko se pravilno kreira i optički senzor može biti isto brz i precizan.


Pogledajte još: OnePlus 6T se u prodaji očekuje od 6. novembra


S obzirom na to da je OnePlus deo kompanije BBK Electronics, u čijem su vlasništvu Oppo i Vivo, proizvođači koji su na tržište već izbacivali telefone sa optičkim senzorom, pretpostavka je da će OnePlus 6T pozajmiti ovakav senzor sa Vivo NEX S modela. Nažalost, brojni testovi, recenzije i stavovi korisnika sugerišu da je pomenuti senzor povremeno poprilično nepouzdan.

Naravno, OnePlus 6T bi mogao iskoristiti neku izmenjenu i poboljšanu verziju, ali ovo ćemo saznati kada počnu da se pojavljuju testovi telefona. Uređaj će biti ozvaničen 30. oktobra, a u prodaji se očekuje od 6. novembra.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi detalji o Qualcomm Snapdragon 8150 čipsetu

Cooler Master najavio Hyper 212 (RGB) Black Edition kulere

10104
10105
10106
10107
10108
10109