Greška

Došlo je do greške.

OnePlus 10 Pro tizeri potvrđuju dizajn, lansiranje 11. januara

04.01.2022 12:29 | 0 Mobile
OnePlus 10 Pro tizeri potvrđuju dizajn, lansiranje 11. januara

 

Očekivalo se da će OnePlus 10 Pro stići danas, 4. januara, ali je ispalo da je ovo zapravo datum kada je kompanija OnePlus samo potvrdila datum lansiranja. U nekoliko tizera OnePlus je potvrdio da njegov sledeći flagship model dolazi 11. januara u 14 časova po kineskom vremenu.

Vest je stigla praćena gomilom slika sa OnePlus veb stranice i društvenih kanala. Oni potvrđuju dizajn zadnje strane telefona - ogroman kvadrat na levoj strani sa tri kamere i prstenastim blicem.

Pete Lau, suosnivač i izvršni direktor OnePlus-a, rekao je da specifikacije nisu suštinski deo pametnog telefona, u dugačkom postu, obraćajući se svojim sledbenicima na Weibo-u. Specifikacije su samo osnova telefona - da bi bio premijum, on mora da ima izvanredne performanse.

 

OnePlus.jpg

 

To je jasan znak na činjenicu da će OnePlus tražiti funkcije koje poboljšavaju efikasnost telefona, koje mogu, ali ne moraju uključivati ograničenje čipseta, maskiran kao „režim optimizacije“.

Još nema zvaničnih specifikacija OnePlus 10 Pro, ali očekujemo Snapdragon 8 Gen 1 čipset, 80W žičano i 50W bežično punjenje, kao i glavnu kameru od 50MP na zadnjoj strani.

Ekran će verovatno ostati 6,7” Super AMOLED sa rezolucijom od 1440p, ali sa razvijenom LTPO 2.0 tehnologijom za „poboljšanu glatkoću”.

 

oneplus10pro.jpg

 

Tri generacije OnePlus flagship modela su do sada imale modele vanila i Pro. Ova predstojeća serija će verovatno bbiti slična - OnePlus 10 sa nižom cenom, i OnePlus 10 Pro koji je flagship sa Hasselblad kamerama i svim prednostima koje očekujemo.

Pošto su odredišne stranice sajta kompanije urađene za više globalnih lokacija, sledećeg utorka očekujemo da saznamo cene ne samo u CNY, već i u USD i EUR, kao i datume dolaska na tržišta u inostranstvu, javlja GSM Arena.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung predstavio novi Galaxy S21 FE 5G - vrhunski pametni telefon dizajniran po meri korisnika

Informacije o celoj AMD Ryzen Rembrandt liniji, Zen 4 i Socket AM5 procurele uoči CES 2022

10104
10105
10106
10107
10108
10109