Greška

Došlo je do greške.

OneNote za Windows 10 omogućava obradu i čuvanje prikačenih fajlova

09.03.2019 16:39 | 0 Software/Web
OneNote za Windows 10 omogućava obradu i čuvanje prikačenih fajlova


Ranije ove godine, OneNote za Windows 10 i Mac je dobio prilagođene tagove, da bi prošlog meseca bilo otkriveno da aplikacija uskoro dobija tamnu temu. Sada je Mike Tholfsen, Microsoftov EDU proizvodni menadžer, objavio da Office Insideri trenutno mogu da testiraju mogućnost obrade više prikačenih fajlova u aplikaciji, bez potrebe da ih ponovo provlače kroz servis.

Izborom "File" opcije iz menija koji se pojavljuje desnim klikom na prikačeni fajl, obezbeđuje  različite opcije za obradu fajlova. Iako su ove opcije bile dostupne i ranije, razlika je u tome što korisnici sada mogu da efikasno sačuvaju sve promene iz same aplikacije, bez potrebe da fajl ubacuju u note, kako je do sada bio slučaj.

 

Pogledajte još: Windows 10 instaliran na preko 800 miliona uređaja


Nova funkcija će značajno smanjiti vreme koje je potrebno za obradu fajlova, posebno kod korisnika koji imaju više prikačenih fajlova u jednoj OneNote stranici.

Funkcija je trenutno dostupna samo Office Insiderima, dok će je drugi kanali verovatno dobiti u narednim mesecima. Ažurirana verzija OneNote-a za Windows 10 je dostupna ovde.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Battle Royale igre će zaraditi 20 milijardi dolara tokom 2019. godine

Samsung Galaxy A40 sertifikovan sa 5.7-inčnim ekranom

10504
10505
10506
10507
10508
10509