OneDrive za iOS dobio bitne nove funkcije i ispravke

Microsoft donosi bitne i kvalitetne promene OneDrive korisnicima, ali za sada samo na iOS platformi

Microsoft donosi bitne i kvalitetne promene OneDrive korisnicima, ali za sada samo na iOS platformi. Pored nekih novih funkcija i poboljšanja, Microsoft je takođe ispravio veći bag koji je dovodio do rušenja servisa kod korisnika sa velikim brojem oflajn fajlova. Takođe, najnovije ažuriranje bi trebalo da ispravi probleme sa rušenjem iMessage aplikacije.
Kada su nove funkcije u pitanju, ažuriranje dodaje takozvanu On This Day funkciju, koja OneDrive korisnicima omogućava da ponovo pregledaju fotografije iz prethodnih godina. Funkcija je dostupna u Photos stranici.Aplikacija sada omogućava lakše pronalaženje informacija iz kamera foldera, jer je sve organizovano po godini i mesecu. Ovo bi trebalo da pomogne i kod performansi aplikacije, jer neće biti potrebno dugo skrolovanje kako bi se pronašle informacije.
Pogledajte još: iOS 12, watchOS 5 i tvOS 12 dostupni za sve
OneDrive poslovni korisnici će biti zadovoljni činjenicom da više neće biti problema sa deljenjem iz Photos pregleda. Takođe, ažuriranje ispravlja bag koji je dovodio do rušenja aplikacije kada se pregledaju određeni PDF i Office dokumenti u iOS 12 verziji.Implementirane su i neke vizuelne izmene, što je takođe primetno u najnovijoj verziji OneDrive za iOS aplikaciju.Izvor: PhoneArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi