Greška

Došlo je do greške.

Odložene neke funkcije za Windows 10 Redstone

20.01.2016 16:45 | 0 Software/Web
Odložene neke funkcije za Windows 10 Redstone

Redstone je kodno ime predstojećeg velikog ažuriranja za Windows 10, a glasine govore da će stići tokom leta sa brojnim sjajnim funkcijama među kojima je i podrška za ekstenzije u Edge pregledaču. Međutim, najnoviji izveštaj koji citira izvore upoznate sa stvari poručuje da neke od funkcija predviđene za Redstone, najverovatnije neće biti spremne za objavu. Naime, Microsoft je odlučio da se fokusira više na interne verzije koje sastavlja u poslednje vreme.

Kao rezultat toga, neće biti dovoljno vremena da sve funkcije budu spremne za pokretanje. Iako smo još uvek daleko od debija Redstone-a, izveštaji tvrde da Microsoft želi da održi obećanje da će članovima Windows Insider programa brže objavljivati nove verzije operativnog sistema. Microsoft će u narednom periodu raditi na svim planiranim funkcijama za Redstone i postepeno ih objavljivati insajderima, ali će one stići u zvaničnoj formi kasnije nego što se očekivalo. U ovom trenutku razvojni tim prioritizuje funkcije te se još ne zna koje ćemo videti odmah, a koje kasnije.

Najnovija kumulativna nadogradnja za Windows 10 ne radi za brojne korisnike

Izvor: Softpedia

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Previše korisnika i dalje koristi veoma slabe lozinke

Microsoft se obavezao da donira milijardu dolara za razvoj globalnih projekata za javnu dobrobit

10504
10505
10506
10507
10508
10509