Greška

Došlo je do greške.

Odlična šunjalica Shadow Tactics i simpatična avantura Alba su besplatne na Epic Store

12.11.2022 16:04 | 0 Games
Odlična šunjalica Shadow Tactics i simpatična avantura Alba su besplatne na Epic Store

Shadow Tactics i Alba su dve potpuno različite igra, užasno zabavne, svaka na svoj način, koje biste zajedno platili preko 50 evra, a sada ih potpuno besplatno možete ubaciti u svoju biblioteku Epic igara i zadržati doveka.

Alba – A Wildlife adventure

Poenta ove igre je da i najmanja osoba na svetu može da napravi velike promene. Mala Alba je glavni lik, a vi sa njom krećete u avanturu da spasete njeno prelepo ostrvo i njegov živi svet. Albini baba i deda živi na ostrvu u Mediteranu, a ona je spremna da ga istražuje i da spasi životinje koje su ugrožene. Na vam je ne samo da pomažete životinjama, već i da skupite dobrovoljce iz grada i da ih ubedite da vam pomognu.

Igra je namenjena Windows platformi, izašla je prošle godine i nije previše zahtevna: treba vam Core i5 CPU, 4 do 8 GB RAM-a i integrisana grafika, odnosno malo bolja, ako želite da uživate u vizuelnom identitetu igre. Albina avantura je dostupna na Epic games do 17. novembra u 17h, ili direktno preko ovog linka.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Ovo je igra koja je izašla 2018. godine, i već je jednom bila besplatna na Epic Games, pa ako je tad niste ugrabili, nema razloga da je propustite sad. Dostupna je na ovoj adresi, a u pitanju je strateška šunjalica koja je vremenski smeštena u srednjevekovni Japan, kada novi šogun preuzima vlast i regrutuje pet specijalaca sa izuzetnim veštinama da pokvari planove neprijateljima. Tu su samuraj Mugen, neprimetna Aiko, nindža Hayato, snajper Takuma i Yuki koji se oslanja na zamke i obmane da prevari neprijatelja.

Na vama je da od posebnih igrača napravite tim, odaberete najbolje igrače za svaku misiju i osmislite strategiju za onesposobljavanje neprijatelja. Zahtevnost Shadow Tactics je malo veća kada je grafika u pitanju. Biće vam dovoljan Core i3 CPU  4. generacije sa 6 GB RAM-a, ali i grafika poput Radeon HD 6950 sa 2 GB svoje memorije. Igra zauzima 12 GB na drajvu.

Naredne nedelje na tapetu su RPG avantura Dark Deity i 18+ akcija Evil Dead.

Danas je premijera ručno crtanog Star Wars animiranog filma koji je radio Ghibli studio

Twitter verifikacija pokrenuta pa zaustavljena nakon problema sa lažnim nalozima

10404
10405
10406
10407
10408
10409