Greška

Došlo je do greške.

Odbrojavanje može da počne: Vreme je za Huawei P50 seriju

25.01.2022 16:04 | 0 Mobile
Odbrojavanje može da počne: Vreme je za Huawei P50 seriju

 

Huawei P50 Pocket i Huawei P50 Pro, barem sudeći po najavama iz kompanije, donose novu svežinu na polje pametnih telefona. Pored nekih stilskih i tehničkih inovacija koje su oduvek bile zaštitni znak P serije, sasvim je izvesno da modeli P50 stižu sa najsavršenijim sistemom kamera do sada. Upečatljivo fokusiranje na detalje i usavršeni senzori za visok spektar boja omogućuju izuzetnu jasnoću fotografija koje vizuelno podražavaju ljudski vid. Uz nikad jaču ekspresiju boja na fotografiji, Huawei P50 se prirodno nameće kao idealan partner za sve ljubitelje tehnologije, umetnosti i nesputanog egzibicionizma.

Još od svog debija 2012. godine, P serija Huawei pametnih telefona je, zahvaljujući otmenom dizajnu, dužini trajanja baterije i fantastičnim performansama kamere, privukla veliku pažnju svetske javnosti. Vremenom, ova serija je sa svakim novim modelom donosila tektonske promene na tržištu, postavši, sasvim opravdano, sinonim za tehnološku inovativnost. Sada, nakon desetogodišnjeg jubileja, Huawei je zvanično najavio novo remek-delo s prepoznatljivim P inicijalom. Kakvo god iznenađenje da nam je Huawei ovoga puta osmislio, jedno je sigurno – pripremite se na realan prikaz pejzaža kroz oko kamere.

Huawei P serija je poznata po tome što su se proizvodi iz ove linije godinama prilagođavali i evaluairali prema potrebama korisnika. Ono što ih je oduvek odlikovalo bila je funkcionalnost, tehnološka inovativnost ali i moderan i futuristički spoljašnji dizajn. Ipak, pored izgleda koji je raj za vizuelna čula, svi uređaji su prilagođeni ruci korisnika, I jednostavni za nošenje. Upravo ova karakteristika je još više unapređena u novoj P50 seriji, pa je tako model P50 Pro ultra slim, a P50 Pocket preklapajući model koji idealno staje u svaki džep. Kada ovim karakteristikama dodamo I to da modeli koji se tako lako uklapaju u svakodnevna kretanja svih korisnika, predstavljaju profesionalni fotoaparat u malom, onda slobodno možemo zaključiti da su ovi uređaji pravi saveznici urbanih ljubitelja umetnosti širom sveta.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

G.SKILL i ASUS postavili novi svetski rekord u overklokovanju DDR5-8888 CL88

Googleov sklopivi uređaj koji će se zvati Pixel Notepad koštaće oko 1.400 dolara

10104
10105
10106
10107
10108
10109