Oculus Rift hedset dolazi na Android platformu

Oculus VR je potvrdio da izuzetno popularni Oculus Rift hedset za virtuelnu realnost stiže na Android. Ovu informaciju je objavio Brendan Iribe, izvršni direktor Oculusa, na nedavno održanom GamesBeat sajmu. Na žalost, iOS korisnici neće biti te sreće jer Oculus Rift još uvek neće naći put do ove p

Oculus VR je potvrdio da izuzetno popularni Oculus Rift hedset za virtuelnu realnost stiže na Android. Ovu informaciju je objavio Brendan Iribe, izvršni direktor Oculusa, na nedavno održanom GamesBeat sajmu. Na žalost, iOS korisnici neće biti te sreće jer Oculus Rift još uvek neće naći put do ove platforme, zato što je na njoj potrebno više rada. Iribe je istakao da će kompanija pokušati da mobilnu verziju Oculus Rifta lansira u isto ili približno vreme kada se bude desila i premijera za PC verziju. Treba napomenuti da će Android verzija Oculus Rift hedseta biti mnogo lakša, a iskoristiće sve potencijale procesora na mobilnim uređajima. Dodatno, kompanija Oculus VR je na Kickstarteru skupila 2,5 miliona dolara za projekat donošenja hedseta za virtuelnu realnost u kućne bioskope, ali za sada nema informacija o datumu lansiranja ove verzije platforme.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi