Objavljen novi multiplejer trejler za Doom i datum za zatvorenu betu

Developer id Software i izdavač Bethesda su najavili da će Doom beta faza biti pokrenuta na PC, Xbox One i PlayStation 4 platformama od 31. marta

Developer id Software i izdavač Bethesda su najavili da će Doom beta faza biti pokrenuta na PC, Xbox One i PlayStation 4 platformama od 31. marta. Beta će trajati sve do 3. aprila i omogućiće gejmerima rani uvid u multiplejer stranu predstojećeg FPS naslova. Test period će biti otvoren za sve one koji su kupili Wolfenstein: The New Order, a kompanije planiraju da prikažu dva moda, klasični Team Deathmatch i novi Warpath na dve mape – Infernal i Heatwave.
id Software takođe predstavlja novu Doom SnapMap alatku dizajniranu da olakša gejmerima postavljanje njihovih mapa pa čak i kreiranje sopstvenih modova koji će moći lakše da se dele sa drugim igračima. FPS će imati klasična iskustva kao što su domination, deathmatch i clan arena, ali takođe i modove koji će omogućiti gejmerima da dobiju pentagram i pretvore se u moćne demone. Bethesda je takođe objavila i novi trejler koji nam bliže pokazuje multiplejer stranu novog naslova.
Forza Motorsport stiže na proleće na PC i to besplatno!

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi