Objavljen GTA Online Tiny Racers mod

Rockstar je upravo objavio novu nadogradnju za svoju igru Grand Theft Auto 5 koja donosi GTA Online Tiny Racers mod u online komponentu igre.

Rockstar je upravo objavio novu nadogradnju za svoju igru Grand Theft Auto 5 koja donosi GTA Online Tiny Racers mod u online komponentu igre. Tiny Racers je modifikovana verzija akrobatskih trka u kojima je kamera postavljena iznad glave u stilu koji je sličan GTA igrama u prošlosti. Ažuriranje je već objavljeno i dostupno je za sve Grand Theft Auto 5 gejmere, a najbolji deo je da oni ne moraju da preuzmu i instaliraju ništa već samo treba da upale svoju konzolu ili PC i pronaći će da je mod već omogućen.
Trke u Tiny Racers modu su ograničene na četiri igrača online, a gejmeri u toku trke mogu da pokupe ojačanja u vidu specijalnih automobila ili raketa. Rockstar je takođe napravio Tiny Racers ovonedeljnim događajem pa će gejmeri dobiti duple RP i GT$ za ograničeni period vremena.
Blizzard potvrdio da stižu tri nove mape za Overwatch

Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi