Greška

Došlo je do greške.

Objavljen Gigabyte AORUS KD25F taktički monitor - samo za gejmere

16.06.2019 14:44 | 7 Multimedija
Objavljen Gigabyte AORUS KD25F taktički monitor - samo za gejmere


Saopštenje za javnost

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, lansirao je taktički monitor namenjen FPS gejmerima - AORUS KD25F taktički monitor. AORUS KD25F, je 24,5-inčni Full HD (1920x1080 rezolucija, 16:9 odnos stranica) monitor koji koristi TN panel sa ultra-brzom tehnologijom tečnih kristala koja ubrzava odziv panela do 70%, dajući panelu neverovatno vreme odziva od 0,5 ms (MPRT). Zajedno sa osvežavanjem od 240 Hz, ovaj monitor je savršen za FPS gejming, jer će gejmeri voleti glatkoću i responzivnost monitora. Takođe, ovaj TN panel je 8-bitni sa 100% sRGB, što je prava retkost za TN panel još otkad su TN paneli bili poznati po svojim lošim bojama. Želite li perfektno FPS iskustvo sa izuzetnim bojama? KD25F je pravi odgovor!

AORUS KD25F deli isti dizajn sa prvim taktičkim monitorom na svetu - AD27QD. Digitalno LED svetlo, postolje sa punim funkcijama, dizajn bez okvira, i ugrađena naponska ploča su isti kao prvi monitor. PiP/PbP mogu da prikažu dve slike na jednom ekranu, a vi možete da menjate audio kanale na izvor koji želite, što ovaj monitor čini posebno fleksibilnim za različite potrebe. Sam hardver je dovoljno izuzetan, ali dodatak softverskih mogućnosti ga čini izuzetnim. Stabilizator nišana, prilagodljivi nišan, ekskluzivna ANC funkcija, i sve to u jednom ovakvom monitoru vas čini kraljem na borbenom polju!

gig1_3.jpg


Gejmeri mogu da koriste džojstik na monitoru da kontrolišu OSD, ali kao alternativu, mogu da koriste OSD Sidekick softver kako bi podesio parametre tastaturom i mišem, čime možete da vidite i vršite promene u letu. AORUS KD25F podržava 2 HDMI, 1 DP, 2 USB 3.0, džek mikrofona i audio džek. Sa mogućnošću ažuriranja uživo koje obezbeđuje OSD Sidekick, možete uvek ažurirati najnovije mogućnosti predstavljene od strane AORUS-a za vaš monitor.

AORUS-ove taktičke karakteristike:

  • Ekvilajzer crne: Osvetljava tamne delove slike zarad bolje vidljivosti u tamnim delovima.
  • Stabilizator nišana: Ova opcija će vam pomoći da smanjite efekat zamućenja zbog trzanja pri pucanju u FPS igrama. Takođe vam može pomoći da mnogo lakše pratite kretanje neprijatelja.
  • GameAssist: Ovo je set OSD funkcija koje će vam pomoći u igri. One uključuje izmenljiv nišan, brojač, tajmer i linije poravnanja za više ekrana.
  • AORUS Kontrolna tabla: Informacije o hardveru kao što su DPI miša i GPU/CPU informacije možemo da prikažemo direktno na ekranu.
  • OSD Sidekick: Sada možete kontrolisati monitor kroz ovaj softver i kontrolisati svoj OSD mišem i tastaturom. Ovo je mnogo lakši način da podesite svoj monitor.
  • Aktivno poništavanje buke (ANC): Kada priključite mikrofon u monitor, pomoći će vam da poništite buku oko sebe. Jedina stvar koja prolazi kroz mikrofon kada komunicirate sa svojim saborcima je vaš glas.

Izvor: Gigabyte

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


nerven Član postova: 673
ja sam više za ofanzivu.
možda ću morati da čekam Q1 2020.
ericm Član postova: 3634
ja cekam strateski model.
arcibalde Član postova: 5540
Ja uz'o tri a Vi?
Exodusbgd Član postova: 5052
Digitalno LED svetlo? A ima i analogno?!?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Uriel Član postova: 1739
A jel military grade, ja volim kad je military grade ?

Četvrtasti kamera modul za ovogodišnje iPhone modele navodno potvrđen

Windows 10 ažuriranje za maj poboljšava AMD Ryzen performanse

10304
10305
10306
10307
10308
10309