Objavljen datum izlaska igre Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport, najnoviji naslov u serijalu trkačkih igara ekskluzivnih za PlayStation konzolu, biće objavljen za PS4 konzolu 15. novembra u SAD i Japanu, a tri dana kasnije u Evropi

Gran Turismo Sport, najnoviji naslov u serijalu trkačkih igara ekskluzivnih za PlayStation konzolu, biće objavljen za PS4 konzolu 15. novembra u SAD i Japanu, a tri dana kasnije u Evropi. Ovaj datum je potvrđen na specijalnom događaju na kome je igra zvanično predstavljena. Na događaju se osim datuma moglo videti i nekoliko screenshot-ova kao i trejler.
Gran Turismo Sport je prvi put predstavljen prošle godine u oktobru, a u to vreme postojali su planovi da beta verzija stigne početkom ove godine. To nije spominjano na novom događaju, a nije mogla da se sazna ni informacija da li će imati podršku za PlayStation VR platformu. Gran Turismo Sport ne treba mešati sa Gran Turismo 7 igrom koja je odvojena igra.
Džim Rajan iz kompanije Sony poručio je za Eurogamer prošle godine da Gran Turismo 7 još uvek nije najavljen jer je Jamauči sugerisao još 2013. godine da igra ne bude objavljena pre 2016. godine.
GTA 5 isporučen u preko 65 miliona primeraka

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi