Objavljen Darksiders remaster

THQ Nordic je upravo najavio da je objavio Darksiders: Warmastered Edition na Steamu po ceni od 20 dolara, kako je prethodno i najavljeno

Remaster verzija igre Darksiders konačno je objavljena na Steam platformi. THQ Nordic je upravo najavio da je objavio Darksiders: Warmastered Edition na Steamu po ceni od 20 dolara, kako je prethodno i najavljeno. Međutim, takođe je otkriveno da svako ko ima originalnu verziju igre Darksiders na Steamu dobija Warmastered Edition potpuno besplatno.
Ukoliko ispunjavate uslove trebalo bi jednostavno ponovo da učitate Steam i pronađete ažuriranu igru koja vas čeka za preuzimanje. Ipak, čak i za one koji nemaju originalni Darksiders, treba reći da je Warmastered Edition moguće trenutno kupiti po svega četiri dolara. Pored toga, sada se po ceni od 10 dolara može kupiti i paket ove franšize koji uključuje Warmastered Edition, Darksiders II’s remaster (the Deathinitive Edition) kao i Darksiders II soundtrack. Warmastered Edition je najavljen još u julu, a očekivala se objava tokom oktobra. Nova verzija igre donosi znatna vizuelna poboljšanja uključujući i 4K podršku na računarima.
Dishonored 2: Kako ubiti metu na 80 različitih načina (video)
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi