Greška

Došlo je do greške.

Objava LCD iPhone-a odložena za dva meseca

01.06.2018 20:11 | 2 Mobile
Objava LCD iPhone-a odložena za dva meseca


Očekuje se da će Apple tokom 2018. godine objaviti tri iPhone modela, a za svaki se očekuje da će imati dizajn sa izrezom u ekranu, poput iPhone X verzije. Glasine takođe sugerišu da će dva modela biti iz premijum segmenta, sa OLED panelima, dok će treći imati LCD ekran i biće pristupačniji.

Prema industrijskim izvorima, OLED telefoni su već spremni za masovnu proizvodnju i očekuje se da debituju u septembru. Međutim, proizvodnja LCD modela je navodno odložena za dva meseca.

Apple će po prvi put implementirati izrez u ekranu na iPhone-u sa LCD panelom, a ovo izgleda iziskuje nešto više vremena kako bi se osigurale potrebne zalihe. Kako je objava odložena za dva meseca, sugeriše se da će LCD iPhone biti objavljen u novembru.

Japan Display (JDI) i LG Display, koji proizvode LCD panele za dolazeći 2018 LCD iPhone, imaju problema da obezbede dovoljne količine ekrana. Pored ovoga, pojavio se i manji problem sa implementacijom izreza u LCD displej.

Kada su pomenuta dva OLED iPhone-a u pitanju, za njih će displeje proizvoditi Samsung Display, a masovna proizvodnja kreće krajem ovog meseca. Nakon što displeji budu isporučeni u Foxconn fabrike, sa sklapanjem iPhone-a će se započeti krajem jula.

Izvor: NCC

lepi kokan Član postova: 4743
E, laknulo mi je!

Treću godinu zaredom Huawei je među prvih 50 brendova na BrandZ listi

Renderi 6.1-inčnog Apple iPhone-a (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109