Greška

Došlo je do greške.

NZXT proširuje svoju liniju hladnjaka za tečne procesore Kraken AIO

19.11.2020 16:02 | 0 Hardver
NZXT proširuje svoju liniju hladnjaka za tečne procesore Kraken AIO

 

Saopštenje za javnost

Vodeći dizajner intuitivnog softvera, hardvera i usluga za PC igračku zajednicu, danas najavljuje proširenje Kraken X-3 RGB i Kraken Z53 šireći svoju postojeću liniju AIO tečnih hladnjaka za CPU.

Kraken X-3 RGB
Porodica NZXT Kraken X-3 predstaviće novu varijantu koja će uključivati NZXT AER RGB 2 ventilatore za graditelje koji žele da maximiziraju RGB u svojoj izradi. Serija Kraken X-3 uključuje poboljšani kultni RGB beskonačni dizajn ogledala sa uvećanom veličinom prstena. Poklopac je nadograđen tako da se može okretati kako bi se osigurala ispravna orijentacija NZXT logotipa. Sa najnovijom pumpom sedme generacije za Asetek, Kraken x-3 RGB serija ima vodeće performanse hlađenja za vaš CPU.

Kraken Z53
Serija NZXT Kraken Z-3 sada će uključivati NZXT Kraken Z53 240 mm AIO pored prethodno objavljenih opcija od 280 mm i 360 mm. Serija NZXT Kraken Z-3 savršen je dodatak bilo kojoj igračkoj stanici. Prekrasan LCD ekran dijagonale 2,36 ”(60 mm) pruža neograničenu vizuelnu prilagodbu i sposoban je da prikaže vitalne podatke o zdravlju sistema, kao i bilo koju prilagođenu sliku ili animirani GIF preko NZXT CAM-a. Uz neuporedivu estetiku i performanse, serija Kraken Z-3 je izgrađena sa sedmom generacijom pumpe Asetek i pruža graditeljima priliku da se izraze na potpuno nov način, istovremeno održavajući hladne procesore.

Obe serije Kraken X-3 i Z-3 kompatibilne su sa glavnim procesorskim soketima, kao što su Intelov LGA 1200 i AMD-ov AM4, pružajući graditeljima pristup hlađenju visokih performansi bez obzira koju platformu izabrali.

Naš cilj je uvek bio pojednostaviti iskustvo izrade“, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor NZXT. „Dajemo ljudima više mogućnosti kada grade računar. Bilo da imate mogućnost da dodate više RGB-a u zgradu, želeći da prikažete prilagođene slike ili NZXT CAM podatke na njihovom Krakenu, pokrili smo vas.

Exkluzivne karakteristike Kraken X-3 RGB serije

Živopisno i tiho
Dramatični svetlosni efekti dopunjuju vaš sistem dodatkom Aer RGB 2 ventilatora. Ventilatori imaju dizajn lopatica ventilatora sa vrhom krila koji proizvode optimalan protok vazduha, a istovremeno održavaju ventilatore što tišim. Tekući dinamički ležajevi u svakom ventilatoru pružaju dugotrajan, gotovo nečujan rad.

Exkluzivna serija Kraken Z-3
Sa svetlim LCD ekranom od 2,36 inča koji može da prikazuje 24-bitne boje, sada možete u potpunosti prilagoditi izgled svog CPU hladnjaka. Bilo da je reč o smešnom gifu ili CAM podacima, pomoću svog Kraken-a možete se izraziti na uzbudljiv novi način.


Ostanite pod kontrolom
CAM-ov elegantni, user-friendli softver čini vas majstorom vašeg računara. Pomoću intuitivnih kontrola jednostavnih za upotrebu možete s lakoćom upravljati performansama i izgledom vašeg Kraken-a.

Neverovatne performanse
Uključeni ventilatori radijatora Aer P dizajnirani su za savršenstvo u tečnom hlađenju. Odlikuju se uskočenim usisnikom i tečnim dinamičkim ležajevima, oni pružaju tihi rad, dugoročnu pouzdanost i moćne performanse hlađenja.

Jednostavna instalacija
Fini najlonski mrežasti rukavi ojačavaju gumene cevi, pružajući trajnost i zaštitu od lošeg rukovanja. Pumpa se može rotirati ili postaviti tako da zadovolji potrebe vaše matične ploče bez uticaja na smer logotipa ili slike.

* Orijentacija pumpe se može menjati u koracima od 30 ° za seriju Kraken X-3 i korake od 90 ° za seriju Kraken Z-3 kako bi se smanjile smetnje u radu sa ostalim komponentama.

Dodatne funkcije
● Instalirajte pumpu u bilo kom smeru da biste izbegli sukobe sa memorijskim priključcima okretanjem NZXT logotipa Kraken x-3 ili postavljanjem ekrana Kraken Z-3 u odgovarajuću orijentaciju.
● Sadrži NZXT RGB konektor za napajanje NZXT RGB dodataka za osvetljenje, uključujući Aer RGB 2 ventilatore
● Sedma generacija pumpi kompanije Asetek, koja pruža bolje hlađenje i tihe performanse pri 800 o / min
● Poboljšana sinhronizacija režima osvetljenja sa ostalim NZXT RGB dodacima
● NZXT CAM kontrolisana pumpa i svetlosni efekti
● Jednostavnija ugradnja sa ojačanim produženim cevima (400 mm)

Maloprodajna preporučena cena
Kraken X-3 RGB serija
Kraken X53 RGB (240 mm AIO hladnjak): 159,99 USD
Kraken X63 RGB (280 mm AIO hladnjak): 179,99 USD
Kraken X73 RGB (360 mm AIO hladnjak): 219,99 USD


Kraken Z-3 serija
Kraken Z53 (240 mm AIO hladnjak): 229,99 USD

Dostupnost: NZXT

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Instagram integrisani Messenger dobija režim nestajanja, teme za ćaskanja i Gledajte zajedno

Nvidia GeForce Now će raditi putem Chrome pretraživača početkom sledeće godine

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209