Greška

Došlo je do greške.

NZXT proširuje ponudu Kraken X serije vodenih hlađenja

06.03.2018 19:31 | 0 Hardver
NZXT proširuje ponudu Kraken X serije vodenih hlađenja


Saopštenje za javnost

Kompanija NZXT je proširila ponudu svojih više puta nagrađivanih, Kraken prekonfigurisanih sistema vodenog hlađenja (AiO) sa novim modelom u ponudi, Kraken X72. U pitanju je prvi AIO sistem vodenog hlađenja iz ponude kompanije NZXT koji koristi 360mm radijator. Kraken X72 isporučuje najbolje performanse hlađenja u čitavoj liniji Kraken AiO kulera do sada, kombinujući vanserijski atraktivan izgled koji možete jednostavno promeniti i prilagoditi što je dobro poznata osobina čitave dosadašnje serije ovih kulera.

"Od momenta lansiranja obnovljene Kraken serije, osluškivali smo potrebe naše zajednice u pravcu dizajniranja i proizvodnje jačih rešenja koja mogu da isporuče performanse potrebne procesorima sa većom potrošnjom energije (TDP)," izjavio je Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT. "Kraken X72 je dobro pozicioniran u pravcu zadovoljenja potrebe korisnika za dobrim hlađenjem u uslovima tržišta koje napreduje, sa svojim dobro poznatim i prepoznatim izgledom Kraken serije".

Ključne karakteristike Kraken X72 AiO sistema vodenog hlađenja:
- Superiorne rashladne performanse vodenog hlađenja sa 33% većom korisnom površinom predaje toplote u poređenju sa 240mm AiO kulerima,
- Potpuna kontrola svetlosnih efekata i hlađenja uz pomoć moćnog i svestranog CAM softvera,
- Napredni režimi rada RGB svetlosnih efekata koji omogućuju potpuno prilagođavanje i osećaj dinamičkog osvetljenja,
- Ojačana i produžena creva su bolje zaštićena i izdržljivija,
- Poseduje tri AER P 120mm ventilatora optimizovana za rad sa radijatorima vodenog hlađenja  koji prave visok statički pritisak zahvaljujući specijalno dizajniranim propelerima,
- Najduža garanicja za ovaj tip uređaja od 6 godina.       

nzxt2_5.jpg

Projektovan da pruži vrhunske performanse
Svi Kraken modeli iz nove serije vodenih hlađenja poseduju pumpu koja je istovremeno tiša u radu i boljih radnih karakteristika, omogućujući veći protok vode nego što je to slučaj sa prethodnom generacijom. Poboljšanja učinjena prilikom dizajna novog kulera omogućuju superiorne karakteristike hlađenja zadržavajući radnu buku ventilatora na minimumu.

Upravljajte kontrolom rada
Intuitivni dizajn i potpuna integracija sa NZXT CAM softverom dozvoljava korisnicima da upravljaju i podese performanse Kraken performanse sa potpunom preciznošću i lakoćom korišćenja kako na desktop tako i mobilnoj platformi.

Osvetlite ga na svoj način
Podesite izgled glave i pumpe vodenog hlađenja, koristeći blještavi vizuelni efekat beskonačnog ogledala sa najnaprednijim svetlosnim efektima koji se mogu pronaći na AiO vodenim hlađenjima. Kraken serija poseduje brojne, unapred podešene reaktivne režime rada koji reaguju u zavisnosti od promena u uslovima rada sistema, kao što su temperatura i audio izlaz.

nzxt3_1.jpg

Optimizovani Aer P ventilatori za rad sa radijatorima
Aer P ventilatori za radijatore vodenog hlađenja su dizajnirani sa ciljem da postignu perfekciju u procesu hlađenja vodom. Poseduju specijalne difuzore za uvođenje vazduha i hidrodinamičke ležajeve motora kako bi emitovali minimum buke tokom rada, produžili radni vek i istovremeno isporučili vrhunske performanse hlađenja. Njihov izgled je moguće promeniti upotrebom ukrasnih plastičnih prstenova u boji koji se posebno kupuju.

Ojačana i produžena creva
Dodata je fina najlonska pancirna prekrivka kako bi se dodatno ojačala gumena creva. Kao dodatni zaštitni sloj, štite creva vašeg Kraken kulera od mogućeg oštećenja prilikom rukovanja.

Potrebna je aktivna internet konekcija za preuzimanje CAM softvera, a  pojedine CAM funkcije takođe, zahtevaju internet pristup, validnu e-mail adresu i pristanak na naše trenutne uslove korisšćenja.

Predviđena maloprodajna cena:
Kraken X72 - $199.99 USD

Dostupnost:
USA - sredina marta
EU - krajem marta
Ostatak sveta - sredinom marta

Izvor: NZXT

Komentari

0 Dodaj komentar

WordPress CMS pokreće 30% svih sajtova na vebu

LG najavljuje premijum seriju televizora za 2018. godinu

10203
10205
10206
10207
10208
10209