Greška

Došlo je do greške.

NZXT CAM softver nadograđen na verziju 3.5

03.10.2017 09:50 | 0 Multimedija
NZXT CAM softver nadograđen na verziju 3.5

Sopštenje za javnost

NZXT je predstavio poboljšanu verziju CAM softvera koji je dostupan svim korisnicima u formi besplatnog paketa za preuzimanje putem interneta. Nova verzija softvera za monitoring PC računara kombinuje: jasniji prikaz informacija i nove mogućnosti softvera kako bi učinili boljim vaš svakodnevni rad sa PC računarom..

"Mi oduvek CAM softveru pristupamo kao radu koji neprekidno traje i ne prekida se, stalno tragajući za novim načinima kako da poboljšamo mogućnost kontrole rada i optimizacije vašeg računara. Zahvaljujući telemetrijskim podacima CAM softvera i povratnim informacijama od strane naših korinsika, poboljšali smo CAM kako bi ga učinili još lakšim za svakodnevnu upotrebu i jednostavnije razumevanje od strane korinsika", tvrdi Jonhny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT.

Konstantno radeći na što manjem zauzeću hardverskih resursa vašeg računara i kako bi što više rasteretili vaš CPU i RAM memoriju, najnovija verzija CAM softvera troši svega 1% CPU resursa i 120MB radne memorije u većini scenarija upotrebe, tako da će ostatak hardverskih resursa vašeg računara ostati dostupan za izvršenje aplikativnog softvera i igara. CAM softver u najnovijoj verziji je toliko nezahtevan da ni najmanje neće uticati na performanse programa i igara koje trenutno izvršavate. Dolaskom CAM 3.5 verzije softvera, kompletan korisnički interfejs je redizajniran na osnovu korisničkih želja, a sve kako bi se još jasnije i razumljvije prikazale informacije i time iskustvo u korišćenju CAM softvera učinilo još boljim.  

Glavne mogućnosti CAM 3.5 softvera:

 • Novi dizajn korisničkog radnog okruženja čini CAM još jednostavnijim za upotrebu:
 • Nova konzola sa podacima ističe prikaz najbitnijih informacija
 • Poboljšana navigacija, svaki “tab” jezičak je prikazan u zavisnosti od funkcionalanosti koju obavlja
 • Novi grafikoni koji su lakši za razumevanje
 • CPU grafikon od sada prikazuje aktivnost do 8 jezgara u isto vreme u odnosu na. 4 u prošloj verziji, istovremeno podržavajući rad novih verzija CPU čipova
 • Funkcionalnije organizovan prikaz interfejsa sa istom količinom prikazanih informacija i jasnijom čitljivošću
 • Poboljšan identitet brenda radi bolje identifikacije
 • Unapređena “Games” sekcija koja od sada dozvoljava da vidite CPU i GPU temperature istovremeno sa podatkom o broju prosečno prikazanih frejmova u sekndi
 • Poboljšana “Games” strana prikazuje bolju istoriju podataka (do 30 igara u odnosu na 8 u prošloj verziji)
 • Sveobuhvatniji prevod
 • Nova sekcija sa drajverima koja dozvoljava da instalirate sve potrebne drajvere za vaše CAM kompatibilne komponente
 • Lakša kontrola sinhronizacije – od sada u Sync modu možete promeniti boju osvetljenja “u letu” za pojedine, unapred definisane radne režime
 • Poboljšan GPU overkloking potencijal: granična vrednost dodatnog napajanja je povećana sa 110% na 120% zbog bolje podrške NVIDIA GPU procesorima

nzxt2_3.jpg

Planirane mogućnosti za ugradnju u CAM, koje se očekuju krajem oktobra:

 • CPU overkloking: od sada ćete moći da overklokujete vaše CPU i GPU procesore iz iste aplikacije
 • Poboljšana “Game Overlay” vidljivost u igrama: CAM će od sada raditi sa igrama koje imaju EasyAntiCheat i Battleye zaštitu, uključujući mnoge popularne igre poput: PUBG, Rainbow Six Siege, Arma III, DayZ, H1Z1, Ark: Survival, For Honor, Ghost Recon: Wildlands, i još mnogo drugih naslova.
 • Unapređene mobilne verzije (za iOS i Android) : pružaju isti osećaj i iskustvo u radu kao desktop CAM 3.5 aplikacija
 • 0dB PWM mod: CAM će dozvoliti PWM ventilatorima da se u potpunosti isključe u situacijama malog opterećenja sistema kako bi sačuvali vaš radni komfor od bespotrebne buke.

Bazirajući se na povratnim informacijama dobijenim od strane korinsika, implementirali smo bolji “Guest” mod omogućujući korisnicima lakši pristup osnovnim funkcijama bez upotrebe naloga, i značajno smanjujući količinu preuzetih podataka od strane CAM softvera. Takođe smo ažurirali deo o “uslovima korišćenja” i “polisu privatnosti” kako bi povećali transparentnost i izbegli potencijalne nesporazume u vezi upotrebe CAM softvera.

CAM 3.5 je odmah dostupan za preuzimanje u verziji za PC desktop računare posetom na sledeću adresu: https://camwebapp.com/. Za mobilnu verziju aplikacije, posetite App Store i Google Play Store krajem oktobra.

Izvor: NZXT

Komentari

0 Dodaj komentar

Logitech predstavlja G POWERPLAY sistem punjenja i G903 i G703 miševe

Nioh: Complete Edition najavljen za PC

10304
10305
10306
10307
10308
10309