Greška

Došlo je do greške.

NZXT predstavlja novi audio sistem za gejmere

06.11.2019 16:15 | 0 Hardver
NZXT predstavlja novi audio sistem za gejmere


Kompanija NZXT je danas najavila svoju prvu liniju audio proizvoda za gejmere. Linija uključuje AER slušalice sa Hi-Res sertifikatom, STND platformu za slušalice i MXER stanicu za kontrolu zvuka.

AER SERIES predstavlja lagane slušalice, čija će preporučena maloprodajna cena iznositi 130 dolara. Slušalice imaju težinu od 291 gram, karakerišu ih Hi-Res Audio sertifikovani drajveri. Slušalice su dostupne u dva dizajna - AER koji nudi "zatvoreni" zvuk i moćan bas, dok AER OPEN pojačava srednji audio i nudi prirodan zvuk. Modularni dizajn omogućava kačenje kabla i mirkofona sa leve ili desne strane. Slušalice podržavaju Nahimic 7.1 Surround i imaju USB konekciju.

nzxt1.jpg

MXER je stanica za kontrolu zvuka (preporučena cena od 100 dolara), a karakteriše je precizno miksovanje glasa/igara, sa fejderom studijskog nivoa. Prisutan je Nahimic 7.1 Surround sa USB konekcijom, Wolfson DAC sa 24bit / 96kHz digital-to-analog konverzijom visokog kvaliteta.

STND platforma za slušalice ima preporučenu cenu od 50 dolara. Karakteriše je visok kvalitet izrade i okvir od čelika. Prisutno je automatsko prebacivanje zvuka - postavljanje slušalica na STND, kada je MXER povezan, automatski prebacuje zvuk na zvučnike. Sklanjanje slušalica sa STND-a vraća zvuk u slušalice.

nzxt2_17.jpg


Svi audio proizvodi kompanije NZXT su podržani dvogodišnjom garancijom. Linija je kompatibilna sa bilo kojim analognim zvučnikom ili slušalicama brendova koje su dizajnirane za PC ili konzole.

Na ovoj adresi se možete upisati za primanje obaveštenja o tome kada su proizvodi iz ove audio linije dostupni za prednaručivanje.

Izvor: NZXT

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Sertifikovan Huawei MatePad Pro tablet

Microsoft testira Quick Search tastere u Windowsu 10

10203
10205
10206
10207
10208
10209