Greška

Došlo je do greške.

Nvidia nagoveštava nove grafičke karte u videu za novi dizajn kulera

27.08.2020 12:59 | 0 Hardver
Nvidia nagoveštava nove grafičke karte u videu za novi dizajn kulera


Nvidia nastavlja da promoviše svoj GeForce Special Event, koji se održava 1. septembra, a ovoga puta to čini preko najnovijeg tizera. U novom videu, inženjeri kompanije objašnjavaju "izuzetnu umetnost i nauku" modernih grafičkih karti, pokrivajući sve korake koji se koriste u kreiranju novog GPU-a, uz nagoveštaj onoga što ćemo videti narene nedelje.

Video se fokusira na dizajn i hlađenje grafičke karte. Kako video odmiče, imamo uvid u PCB u V obliku (isti kakav je viđen na procurelim primercima GPU-ova iz RTX 3000 serije). Video potvrđuje i novi 12-pinski  konektor za napajanje. Konačno, pred kraj videa imamo priliku da vidimo kako izgleda kuler Nvidijinog narednog Founder's Edition modela u njegovom konačnom formatu.


Pored nagoveštaja grafičke karte naredne generacije, video prikazuje još neke elemente inženjeringa: hlađenje, mehaniku, električni dizajn i dizajn proizvoda.

Nvidia će GeForce Special Event održati 1. septembra, a tokom događaja se očekuje najava novih grafičkih karti iz RTX 3000 serije.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Realme 7 i 7 Pro zvanično stižu 3. septembra

Fairphone 3+ stiže sa poboljšanim kamerama, NFC podrškom

10203
10205
10206
10207
10208
10209