Nvidia imala rekordni profit

Kompanija Nvidia objavila je svoje finansijske rezultate po kojima je imala rekordno tromesečje uz povećanje i prihoda i profita kao i neke značajne objave.

Kompanija Nvidia objavila je svoje finansijske rezultate po kojima je imala rekordno tromesečje. Kompanija je u četvrtom tromesečju (završeno za ovu kompaniju 25. januara) imala prihod od 1,25 milijardi dolara što je za 9 posto više od 1,14 milijardi dolara nego u istom periodu prošle godine. Analitičari su očekivali prihode od 1,15 milijardi dolara, te je kompanija poslovala bolje od očekivanja. Takođe, kompanija je prijavila povećanje profit za čak 31 posto na iznos od 193 miliona dolara ili 35 centi po akciji, što je opet značajno bolje nego u istom periodu prošle godine kada su imali 147 miliona profita ili 25 centi po akciji. Nvidia je imala neke značajne objave u prethodnom tromesečju u čega spadaju i GeForce GTX 960 GPU, nova verzija VMware softvera, VMware Horizon 6 kao i NVIDIA GRID vGPU.
Izvor: WSJ
Sve informacije vezane za Nvidia, možete pogledati na Nvidia hub-u, na Benchmark sajtu
 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi