Nvidia detaljnije predstavila DirectStylus (video)

DirectStylus će korisnicima omogućiti da više pažnje posvete sitnim detaljima, zahvaljujući osetljivom i oštrom vrhu., a tu je i ugrađeni senzor za pritisak.

Nvidia DirectStylus je korak unapred kada je u pitanju suptilnost crtanja. Uređaj je lansiran 2013. godine, a Nvidia je nedavno putem bloga počela da prikazuje funkcionalnost novog stylusa. DirectStylus će korisnicima omogućiti da više pažnje posvete sitnim detaljima, zahvaljujući osetljivom i oštrom vrhu. Tu je i ugrađeni senzor za pritisak koji “zna” koliko tanka ili debela linija treba da bude. Navodi se da korisničko iskustvo sa ovim stylusom teče glatko, posebno na tabletima, a ponekad i na smartfonima.
Nvidia na svom blogu ističe da je teško emulirati olovke i četkice. Kompanija navodi da kompanije kao što su Sensu Brush i Nomad Brush rade na načinima da implementiraju DirectStylus tehnologiju, a očekuje se da će ova saradnja doneti uspeha. Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi