Greška

Došlo je do greške.

Nvidia blokira korišćenje GeForce grafičkih karti u data centrima

02.01.2018 21:09 | 4 Hardver
Nvidia blokira korišćenje GeForce grafičkih karti u data centrima


Nvidia je unela neke bitne izmene u svoju EULA-u, gde kompanija zabranjuje korišćenje GeForce grafičkih karti u datacentrima, sem ukoliko je u pitanju blockchain procesiranje.

Ova izmena će usmeriti datacentre ka Quadro i Tesla proizvodima kompanije Nvidia, koji su mnogo skuplji, umesto da se troše značajne zalihe gejmerski orijentisanih Geforce GPU-ova. Deo iz EULA-e objašnjava: " Bez implementacije u datacentre. Softver nije licenciran za upotrtebu u datacentrima, sem slučajeva kada je blockchain procesiranje odobreno u datacentrima".

Nvidia ističe da će svi koji koriste GeForce GPU za bilo šta sem gejminga i blockchain procesiranja kršiti zakon, čime su potencijalno podložni tužbama.

Izvor: TweakTown

lepi kokan Users postova: 4526
u meri od 0.0000000000000001 promil.
ako bitcoin pukne, jedino tad.
Shokaku Neregistrovan korisnik
Citiram korisnika: zakon Počeli su baš da preteruju a grafičke ne daju besplatno pa da mogu da ograničavaju za šta se koriste. Ne znam samo koji se to zakon krši?
Slazem se, s tim sto za nas koji se igramo ovo je potencijalno dobra vest, teoretski bi trebala da se smanji nestasica karata, u nekoj meri barem..
zakon Neregistrovan korisnik
Počeli su baš da preteruju a grafičke ne daju besplatno pa da mogu da ograničavaju za šta se koriste. Ne znam samo koji se to zakon krši?

Sada je moguće koristiti Pixel 2 portret mod na Pixel i Nexus 5X/6P telefonima

Samsung patentirao displej koji se može urolati i ima senzor otiska prsta

10203
10205
10206
10207
10208
10209