Greška

Došlo je do greške.

Nvidia objavila sjajan RTX trejler za indie pucačinu Bright Memory (video)

15.08.2019 12:40 | 0 Games
Nvidia objavila sjajan RTX trejler za indie pucačinu Bright Memory (video)


Nvidia želi da PC tržište usmeri ka svom RTX hardveru, ubacujući raytracing u realnom vremenu u PC igre. U ovom trenutku, Nvidia je jedini proizvođač grafičkih karti koji nudi podršku za hardverski akcelerisani raytracing, a sa ovom funkcijom Nvidia se nada da će formirati prednost u odnosu na rivale.

Jedini problem sa planom koji ima Nvidia je u tome što postoji veoma mali broj igara koji podržava ovu funkciju. Sada Nvidia cilja manje igre, sa svojim RTX brendiranjem, u nadi da će objaviti veći broj RTX naslova i privući gejming publiku.


Nvidia je objavila ekskluzivni RTX trejler za Bright Memory. U pitanju je FPS, hack-and-slash naslov kineskog indie developera FYQD Studio. U okviru trejlera, podrška za raytracing u realnom vremenu je iskorišćena za dobijanje izuzetnih efekata, prikazujući sliku koja je značajno prijatnija nego kada je RTX isključen.

Bright Memory je objavljen u Steam Early Access-u 12. januara ove godine, a koristi Epic Games-ov Unreal Engine 4. Za sada nije poznato kada će podrška za Nvidia RTX raytracing biti dodata u igru. FYQD Studio ističe da će RTX verzija igre biti objavljena za oko dva meseca.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Oko 50 miliona fleksibilnih telefona će biti isporučeno 2024. godine

Panasonic-ov LUMIX DC-S1R nagrađen je kao EISA napredni fotoaparat punog formata za 2019-2020. godinu

10404
10405
10406
10407
10408
10409