Greška

Došlo je do greške.

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

22.10.2021 13:30 | 0 Hardver
NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa


Saopštenje za javnost

AMD je najavio Ryzen Threadripper PRO procesore koji će pokretati novi NVIDIA cloud gaming servis "GeForce NOW RTX 3080". Pokretan procesorima AMD Ryzen Threadripper PRO , novi "GeForce NOW RTX 3080" servis donosi prelazak sa 1080p rezolucije na 1440p @120 fps i čak 4K!

NVIDIA-in GeForce SuperPods koristi vrhunske performanse AMD RyzenThreadripper PRO sa neuporedivim brojem jezgara i visokofrekventnim radnim učestalostima za podršku preko 39 petaflopa igračkih performansi. Svaki procesor takođe ima 128 PCIe Gen 4 linija, vodeće povezivanje u industriji i neuporedivi protok memorije kako bi se osiguralo da članovi GeForce NOW RTX 3080 servisa imaju tehnologiju potrebnu za nesmetano i pouzdano igračko iskustvo.

"Linija Ryzen Threadripper PRO dizajnirana je kako bi korisnicima ponudila neverovatne performanse i neprevaziđenu propusnost i postavlja industrijske standarde za ekstremne računarske performanse u raznim situacijama, uključujući brzo rastući cloud prostor za igre", rekao je Chris Kilburn, korporativni potpredsednik i generalni direktor korporativnog poslovanja sa klijentima kompanije AMD. "Radeći sa NVIDIA-om, jasno je da je opsežan skup funkcija Ryzen Threadripper PRO savršena platforma za pokretanje njihovog iskustva igranja u cloudu sledeće generacije".

"GeForce NOW SuperPOD i GeForce NOW RTX 3080 iskustvo u igrama vrhunac su decenijskog napredovanja cloud igara i po prvi put će omogućiti cloud gejming s niskim lagom pri 1440p i 120 fps", rekao je zamenik Phil Eisler - predsednik i generalni direktor GeForce NOW u NVIDIA-i. "AMD Ryzen Threadripper PRO procesori pružaju najbolje CPU, memorijske i I/O performanse za naše gejming opterećenje za ovu generaciju, pomažući igračima da dobiju ogroman skok u performansama".

Pretplatnici i prioritetni članovi GeForce NOW servisa imaju rani pristup pretprodaji GeForce NOW RTX 3080 počevši od danas. Više o dostupnosti i cenama saznajte ovde.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


God of War je zvanično druga najprodavanija PlayStation igra svih vremena

Gigabyte Z690 AERO D kombinuje funkcionalnost sa vrhunskom estetikom

10203
10205
10206
10207
10208
10209