Greška

Došlo je do greške.

Nvidia GeForce Now će raditi putem Chrome pretraživača početkom sledeće godine

19.11.2020 16:51 | 0 Software/Web
Nvidia GeForce Now će raditi putem Chrome pretraživača početkom sledeće godine

 

Nvidia GeForce Now će postati malo lakša za upotrebu na računaru. Sledeće godine, GeForce Now se proširuje na Google Chrome, gde će vam za igranje biti potreban samo novi tab.

Pored današnjeg dolaska na iOS, Nvidia takođe najavljuje nekoliko novih promena koje dolaze u GeForce Now. Platforma uvodi neka poboljšanja, priprema se da doda podršku za GOG prodavnicu igara, a svoju uslugu donosi i u nove zemlje.

Nvidia sledeće godine takođe donosi i svoje iskustvo pretraživača zasnovano na webRTC-u na svim uređajima koji koriste Google Chrome. Verzija pregledača GeForce Now neće biti toliko sposobna kao aplikacija za računare koju možete instalirati na vaš Windows, ali Nvidia kaže da je prilično blizu.

 

Pogledajte još: Nvidia navodno sprema RTX 3060 GPU sa 12GB VRAM-a

Iskustvo bi trebalo da blisko odražava ono čemu su vlasnici Chromebook-a imali pristup proteklih nekoliko meseci. Taj klijent je već uspeo da privuče 10% ukupnog igranja GeForce Now-a za samo nekoliko meseci.

Kada stigne ova verzija pregledača GeForce Now - a Nvidia procenjuje da će to biti Q1 2021 - radiće na Linuxu, Windows-u i Mac-u, kao i na podržanim Android uređajima. Kao što smo videli kod Google Stadia-e, pristup strimingu igara samo pomoću pregledača je odličan način da igre budu pristupačnije, pa je sjajno videti da Nvidija proširuje svoju ponudu.

Izvor: 9to5Google

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

NZXT proširuje svoju liniju hladnjaka za tečne procesore Kraken AIO

Huawei je napravio računar pokretan sopstvenim silicijumom, ARM CPU dizajniran za HiSilicon

10504
10505
10506
10507
10508
10509