Greška

Došlo je do greške.

Novo partnerstvo kompanija Lenovo i Amazon na polju tableta

21.09.2018 20:00 | 0 Mobile
Novo partnerstvo kompanija Lenovo i Amazon na polju tableta


Kompanije Lenovo i Amazon se udružiju kako bi izmenile odnos snaga u kategoriji tableta, uz potpuno novu liniju tablet rešenja sa mogućnošću glasovne aktivacije za domove - Lenovo Smart Tab.

Novi uređaji kombinovaće najbolje iz oba sveta — najsvestraniju, prelepo dizajniranu Android tablet tehnologiju kompanije Lenovo sa dubokom integracijom Alexa servisa kompanije Amazon, što će učiniti da tablet Lenovo Smart Tab bude jedan od prvih koje karakterišu impresivna Show Mode iskustva. Show Mode će ponuditi više vizuelnih Alexa iskustava kako bi poboljšao način na koji korisnici vrše interakciju sa muzikom, kontrolišu pametne kućne uređaje i još mnogo toga.

 

Pogledajte još: Lenovo predstavio Smart Display sa Google Assistantom (video)


Obimne analize potrošača otkrivaju da tablete često koristi više članova porodice, ali obično jedan do dva sata dnevno kod kuće. Osim pregleda veba, gledanja videa ili povezivanja na društvene mreže, Lenovo Smart Tab će proširiti mogućnosti porodice tako što će drastično poboljšati funkcionalnost tableta koji će se koristtiti i kao zvučnici kontrolisani glasom, s kristalno jasnim ekranima visoke definicije. Nova saradnja kompanija Lenovo i Amazon će korisnicima u domovima ponuditi veću vrednost i funkcionalnost za njihov sledeći izabrani tablet.
 
Više detalja o Lenovo Smart Tabu će biti dostupno kasnije ove godine.

Izvor: Lenovo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Epson sprema velike stvari za ovogodišnji Grafima sajam u Beogradu

Google Pixel 3 XL procurela fotografija otkriva ogroman notch

10104
10105
10106
10107
10108
10109