Greška

Došlo je do greške.

Novo iskustvo slušanja muzike uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

03.02.2020 09:45 | 0 Mobile
Novo iskustvo slušanja muzike uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice


Saopštenje za javnost

Da li ste ikada slušali pesmu bez basa? Ako niste, pokušajte i odmah ćete čuti razliku i reći da nešto nedostaje, čak i kada ne znate šta. Dok su visoki tonovi odgovorni za melodiju, niski tonovi određuju ceo ritam pesme. Muzika je, prema mnogim istraživanjima, zaslužna za naše raspoloženje. Prema tome, ukoliko želite sebi da priuštite potpuno novo iskustvo slušanja muzike, predstavljamo vam Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice.

Dobro je imati zvučni sistem koji omogućava da se primeti da su pojačan bas i muzika. Visoko precizni, osetljivi 14 mm dinamički drajver u Huawei FreeBuds 3 pažljivo je podešen kako bi se omogućilo da se svaka nota vrati originalnom sjaju. Složena bas cev pametno je ubačena u svaki zvučnik. Glasnije, jače, zategnutije i živahnije. Kao da uživate u muzici u studiju.

h2_52.jpg


Kirin A1 čipset koristi tehnološki napredan pristup isporučivanju za prenošenje vrhunskog zvuka za FreeBuds 3, usklađujući izvanredne tehnike digitalne obrade zvuka sa fino podešenim drajverom visoke osetljivosti za izuzetnu reprodukciju muzike i glasa. Pored toga, novi inteligentni zvuk koji pokreće Kirin A1 čip ima mnoštvo funkcija vodećih u klasi, kao što su jednostavno i stabilno povezivanje, ultra-niska latencija i impresivan pristup kontroli buke.

Zahvaljujući Kirin A1 čipsetu, Huawei FreeBuds 3 mogu se putem Bluetooth konekcije povezati sa vašim pametnim telefonom, ali i pametnim satom. Ukoliko povežete vaše FreeBuds 3 sa Huawei Watch GT2 pametnim satom, možete neometano slušati vaše omiljene pesme i direktno sa sata, budući da druga generacija Huawei pametnih satova poseduje posebnu memoriju za skladištenje upravo muzike.

Izvor: Huawei

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi 10 i Black Shark 3 prezentacije će se verovatno održati samo onlajn

Personalizujte izgled vašeg Huawei Watch GT2 sata

10104
10105
10106
10107
10108
10109