Greška

Došlo je do greške.

Novi ThinkCentre desktop računari kompanije Lenovo

21.10.2014 08:41 | 1 Hardver
Novi ThinkCentre desktop računari kompanije Lenovo

Kompanija Lenovo najavila je nove proizvode iz linije proizvoda ThinkCentre, namenjene poslovnim korisnicima. Desktop računar ThinkCentre M83 najnoviji je član M serije „Tiny“ koja štedi prostor, poručuje kompanija Lenovo. Kao dodatak ovim novim proizvodima, elegantni i tanki ThinkCentre E63z all-in-one trenutno je u prodaji sa procesorom Intel Core i3.

Proizvodi ThinkCentre dizajnirani su tako da poslovnim korisnicima obezbede bolju produktivnost i omoguće uštedu prostora. Proizvodi imaju Lenovo Smart USB zaštitu, omogućuju korisnicima i IT menadžerima kontrolisani pristup USB portovima kao dopunu podršci SSHD radi pojačanja performansi sistema. Svi proizvodi odgovaraju standardima upotrebe industrijske energije sa čvrstim rejtingom 6.0 kod Energy Star-a, doprinoseći zaštiti životne sredine.

ThinkCentre M83

Novi u seriji „Tiny”, ThinkCentre M83 jeste mikro desktop sa svim elementima, koji podiže produktivnost i efikasnost na sasvim novi nivo. Ovaj proizvod je mali i montaža je fleksibilna, a sistem dolazi sa procesorom Intel Core četvrte generacije i podržava do tri nezavisna displeja. Model M83 je opremljen i prilagodljivim alatima poput PC Cloud Manager-a 3.0, operativni alat slobodnog sistema, i Intelligent Cooling Engine (ICE) 3.0 koji optimizira sistem hlađenjem i akustikom vetra da bi doprineo pouzdanosti do maksimuma.

ThinkCentre E63z Core i3 All-in-One      

ThinkCentre E63z, najavljen u avgustu, podstiče performanse sa procesorom Intel Core i3, osiguravajući najnoviju tehnologiju kompanije Intel po konkurentnoj ceni sa stabilnošću, prilagodljivošću i mogućnostima eko-okruženja. Idealan za male firme, ThinkCentre E63z Core i3 smešta iste osnovne elemente – sa još boljim performansama - u isti tanki i elegantni dizajn debljine od samo 37,5mm. Procesor Core i3 podržava i HDMI port, čitač kartice i USB port za brzo punjenje, koga nije bilo na prethodnom modelu.

ThinkCentre M83 Tiny je već dostupan, početna cena oko 600 dolara, a ThinkCentre E63z Core i3 All-in-One biće dostupan od decembra, sa početnom cenom od oko 700 dolara.

Izvor: Lenovo

Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Sinergija 14: Intervju sa direktorom Microsofta u Srbiji (video)

Sinergija 14: Tajne cloud Powershell-a

10203
10205
10206
10207
10208
10209