Novi tasteri dodati na Gmailu

Kako bi vam što više olakšao posao kada je u pitanju elektronska pošta, Google je dodao nove tastere za brze akcije na svom Gmail servisu. Slično Micosoft-ovoj Active Views platformi, novi tasteri su dizajnirani da vam pomognu da rukujete elektronskom poštom iz vašeg inboxa, bez potrebe da otvarate j

Kako bi vam što više olakšao posao kada je u pitanju elektronska pošta, Google je dodao nove tastere za brze akcije na svom Gmail servisu. Slično Micosoft-ovoj Active Views platformi, novi tasteri su dizajnirani da vam pomognu da rukujete elektronskom poštom iz vašeg inboxa, bez potrebe da otvarate jedinačnu poruku. Trenutno, Gmail podržava četiri akcije: odgovor na pozive na događaje, pregled podnesaka, odgovor jednim klikom na zadatke kao što su email-ovi u kojima potvrđujete registracije, kao i linkovi koji vode korisnika da izvrši akcije kao što su provera aerodromskih rezervacija i slično. Google je takođe u isto vreme i imenovao  developer partnere koji su već preuzeli prednosti ovih brzih akcija, kao što su na primer Spotify i Netflix.
Gmail tasteri

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi