Novi Sony VAIO Fit laptop

Zahvaljujući brzom hibridnom hard disku sa velikim kapacitetom, VAIO Fit 15 je ujedno i dobar uređaj za zabavu. Hibridni diskovi su  daleko brži u odnosu na standardne i potreban im je samo delić uobičajenog vremena kako bi podigli sistem, pokrenuli aplikacije i pristupili željenom sadržaju. VAIO Fit vam om

Zahvaljujući brzom hibridnom hard disku sa velikim kapacitetom, VAIO Fit 15 je ujedno i dobar uređaj za zabavu. Hibridni diskovi su  daleko brži u odnosu na standardne i potreban im je samo delić uobičajenog vremena kako bi podigli sistem, pokrenuli aplikacije i pristupili željenom sadržaju. VAIO Fit vam omogućava da se oprobate  u kreiranju video i muzičkih sadržaja u već instaliranom softveru Sony Imagination Studio VAIO Edition koji obuhvata četiri moćne aplikacije: Movie Studio Platinum, ACID Music Studio, Sound Forge Audio Studio i DVD Architect Studio.

Svi novi VAIO Fit modeli poseduju NFC (Near Field Communcation) tehnologiju koja omogućava brzu razmenu linkova i komunikaciju između uređaja. Kako bi uživali u muzici bez upotrebe kablova i dodatnih podešavanja, sve što je potrebno da uradite je da vašem VAIO Fit računaru prislonite zvučnike ili slušalice koje podržavaju NFC tehnologiju. Kada je u pitanju grafika, NVIDIA Optimus tehnologija automatski će odabrati režim očuvanja baterije u zavisnosti od toga da li igrate igre, gledate filmove ili montirate video sadržaj. Takođe, zahvaljujući pozadinskom osvetljenju tastature (kod odabranih modela) moći ćete udobno da kucate čak i ako se nalazite u zatamnjenoj prostoriji, dok će vam inteligentan raspored tastera omogućiti da kucate bez grešaka. Nova serija VAIO Fit prenosivih računara biće dostupna od juna 2013. godine.
Izvor: Sony

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi