Greška

Došlo je do greške.

Novi Sony PlayStation 5 patent otkriva potpuno drugačiji kontroler

06.12.2019 20:33 | 0 Games
Novi Sony PlayStation 5 patent otkriva potpuno drugačiji kontroler


Iako je PlayStation 5 okružen misterijom, fanovi su željni bilo kakvih informacija do kojih mogu da dođu, bez obzira na to da li su one potvrđene ili stižu u vidu glasina. Ovoga puta, imamo fotografije novog patenta, koji se odosi na multifunkcionalni kontroler, a donosi nam ih sajt LetsGoDigital.

Verovatno se ne radi o pravom izgledu kontrolera za PS5, jer su raniji patenti već pokazali da će DualShock 5 po dizajnu biti veoma sličan aktuelnim PlayStation 4 kontrolerima.

ps2_2.jpg


Prema navodima iz patenta, uređaj sa Game & Watch izgledom, može da se poveže na više uređaja preko Wi-Fi i Bluetooth i da prenosi podatke između njih. Ovde postoji dosta potencijala, jer kontroler može da omgući igranje PC naslova na televizoru ili prebacivanje muzike i videa sa jednog uređaja na drugi. Napolju može da mapira lokaciju korisnika, ili da u kući prijatelja pokrene igru koju ćete zajedno igrati.

LetsGoDigital pominje da kontroler uključuje funkcije kao što su senzor otiska prsta, monitor rada srca i slično, što ga čini svestranim uređajem.

ps3_1.jpg


Verovatno je da pravougaoni izgled iz patenta neće biti i konačan dizajn uređaja,a neke od funkcija iz patenta bi mogle biti dodate u DualShock 5 kontroler.

PlayStation 5 je u ovom trenutku planiran za objavu krajem 2020. godine, a zvanična objava konzole se očekuje tokom proleća.

Izvor, foto: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Note10 Lite i S10 Lite na novim renderima

Samsungov naredni savitljivi telefon će imati 108MP kameru i 5x zum opciju

10404
10405
10406
10407
10408
10409