Novi Samsung patent prikazuje potpuno zakrivljeni Galaxy telefon

Potencijalni telefon ima zakrivljeni displej od 180 stepeni, koji se krivi sve do poleđine uređaja.

Samsung je u 2013. godini objavio svoj prvi telefon sa fleksibilnim AMOLED ekranom: Galaxy Round. Godinu dana kasnije Galaxy Note Edge je na tržište stigao sa zakrivljenim ekranom. Oba telefona su bila dostupna u limitiranim količinama, a zakrivljeni displej je postao popularan tek sa Galaxy S6 Edge modelom iz 2015. godine.
sam2_88.jpg
Nakon što se nedavno pojavio patent za sklopivi telefon, LetsGoDigital je sada pronašao seriju patenata za uređaj koji sa obe strane ima zakrivljeni displej. Potencijalni telefon imas zakrivljeni displej od 180 stepeni, koji se krivi sve do poleđine uređaja. U patentu, Samsung ističe da displej nudi i kompletno novo korisničko iskustvo i poboljšan način držanja.
sam3_34.jpg
Potpuno zakrivljeni smartfon, sa zakrivljenim ekranom od 180 stepeni, bi mogao biti nešto potpuno drugačije od onoga što smo do sada videli. Međutim, moguće je da projekat neće napredovati dalje od planova i skica iz patenta, a na Samsungu je da odluči u kom pravcu će ići.
Izvor: Letsgodigital

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi