Novi Samsung Galaxy Tab A tableti demonstrirani u Rusiji

Samsung je izdvojio vreme kako bi prikazao nove Galaxy Tab A i Tab A Plus tablete u Rusiji. Tableti dolaze sa tankim kućištima od ispoliranog aluminijuma.

Samsung je izdvojio vreme kako bi prikazao nove Galaxy Tab A i Tab A Plus tablete u Rusiji. Uređaji pripadaju A-seriji modela iz “srednjeg segmenta sa premijum izradom”. Galaxy Tab A i Tab A Plus imaju kućišta tanka 7,5 milimetara, a izrađena su od ispoliranog aluminijuma.Kada su specifikacije u pitanju, Galaxy Tab A ima Wi-Fi/Cellular varijante i 8-inčni 1024 x 768p displej (4:3 odnos), Qualcomm Snapdragon 410 procesor (mada neki izvori navode i neimenovani Cortex-A53 CPU), 1.5GB RAM-a, 16GB skladišnog prostora, 5MP glavnu kameru (tu je i prednja kamera) i 4200mAh bateriju.
sam2_9.jpgGalaxy Tab A Plus takođe ima Wi-Fi i Cellular varijante, a tu su i 9.7-inčni 1024 x 768p displej (4:3 odnos), Snapdragon 410 procesor, 2GB RAM-a, 16GB skladišnog prostora, 5MP glavna kamera (prisutna je i prednja kamera), 6000mAh baterija i S-Pen stlyus.Tableti će se na tržištu pojaviti u maju, a cenu ćemo saznati po Samsungovom zvaničnom objavljivanju Galaxy Tab A i Tab A Plus modela.Izvor: Phone ArenaSve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi