Novi Samsung Chromebook bi mogao imati slot za stylus

CES 2018 je veoma blizu, a očekuje se da bi upravo na ovoj konferenciji mogao biti predstavljen novi Samsungov Chromebook.

Prošlog meseca su se pojavile informacije o tome da Samsung razvija 2-u-1 Chromebook sa odvojivom tastaturom. Sada su se pojavile nove informacije o uređaju, a sugeriše se da će Chromebook imati slot za smeštanje stylus pametne olovke.CES 2018 je veoma blizu, a očekuje se da bi upravo na ovoj konferenciji mogao biti predstavljen novi Samsungov Chromebook. Ove godine, južnokorejska kompanija je tokom CES sajma predstavila Chromebook Pro i Chromebook Plus modele.Dokumentacija u okviru Chromium Repository sekcije ima nekoliko referenci koje ukazuju na ubacivanje i vađenje stylusa, kao i na odvojeni meni za stylus alatke koji reaguje na ove akcije. U ovom trenutku nije poznato kakve specifikacije će imati novi Chromebook i da li će se raditi o modelu iz gornjeg segmenta. Samsung nije objavio nikakve zvanične planove o novom Chromebooku, tako da nam ostaje da sačekamo CES 2018 kako bismo saznali sve detalje.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi