Greška

Došlo je do greške.

Novi renderi Samsung Galaxy S9 i S9+ telefona

26.01.2018 21:39 | 3 Mobile
Novi renderi Samsung Galaxy S9 i S9+ telefona


Samsung je nedavno potvrdio da će svoju novu Galaxy S9 familiju telefona predstaviti 25. februara, dan pre zvaničnog početka MWC 2018 sajma. Za sada, kompanija ne otkriva mnogo o S9 seriji, sem toga da će imati ponovo osmišljenu kameru. Za one koji su imali sumnje u to kako će novi telefoni izgledati, sada imamo dva nova rendera, na kojima su Galaxy S9 i S9+ jedan pored drugog.

Samsung Galaxy S9 će biti zvanično predstavljen 25. februara

U pitanju su press renderi (što znači da bi ih i Samsung mogao koristiti nakon što telefoni budu objavljeni). Fotografije nam donose Venture beat i @evleaks, tako da su šanse da se radi o autentičnom izgledu dolazećih Samsung telefona veoma visoke.

Renderi pokazuju Galaxy S9/S9+ samo s prednje strane, ali bazirano na ranijim informacijama znamo da će poleđina zapravo biti ta koja će diferencirati ove modele od prethodnih Galaxy S8/S8+ telefona. Tu će biti smešten repozicionirani senzor otiska prsta, a takođe S9 model će imati jednu kameru na poleđini, dok će S9+ imati sistem sa dve kamere.

Samsung bi mogao da počne sa prodajom Galaxy S9 telefona od 16. marta i ovo bi mogli biti Samsungovi najskuplji telefoni do sada, iako njihova cena još nije potvrđena.

Izvor: PhoneArena

uros Neregistrovan korisnik
Ram memorija je morala da bude 6gb a ne 4gb veliki promasaj
Deadshot Neregistrovan korisnik
Ovaj render pokazuje da je i sprijeda drugaciji, ne samo poledjina, koliko ja vidim. Rubovi mi nekako strse u odnosu na s8. Cisto sumnjam da ima ista od ovog dizajna. I na slici ne djeluje da je ekran zakrivljen. Ko zna sta je ovo xD

Microsoft počeo sa prodajom Surface Laptopa sa Windows 10 Pro softverom

Slabija iPhone X prodaja usporava Samsungovo OLED poslovanje

10104
10105
10106
10107
10108
10109