Greška

Došlo je do greške.

Novi Radeon Pro drajveri donose masivna ubrzanja grafičkih karti

14.05.2018 19:45 | 0 Hardver
Novi Radeon Pro drajveri donose masivna ubrzanja grafičkih karti


Nastavljajući tromesečni niz predstavljanja novih verzija grafičkih drajvera za Radeon Pro grafičke akceleratore, AMD je objavio 18.Q2 verziju najnovijih "Enterprise Edition" Radeon Pro drajvera.

Novi drajveri, donose ono što svi najviše vole – masivno unapređenje performansi u softverskim paketima kao što su CATIA, Creo i Siemens NX, uz dodatnu stabilnost, pouzdanost i kompatibilnost.

Ubrzanje u Siemens NX-u je 47%, Autodesk 3DSMax – 44%, CATIA – 37%, Creo – 14%, SOLIDWORKS – 12%. Praktično, novi drajveri donose ubrzanja kakva se obično očekuju od kupovine skuplje grafičke kartice ili grafičke nove generacije.

Stabilnost i pouzdanost je apsolutno imperativ u domenu kreiranja Enterprise softvera, te je u skladu sa tim, novi drajver sertifikovan za preko 80 najvećih profesionalnih softverskih paketa uz nula prijavljenih problema od strane 99,99% partnera.

Novi Enterprise drajveri donose izvornu podršku za Windows April 2018 nadogradnju. To konkretno znači podršku za WDDM 2.4 i Shader Model 6.2

Novi Enterprise drajveri, donose i potpunu podršku za Windows 10 Enterprise Edition sigurnosne mogućnosti kao što je Windows Defender Device Guard, dodajući još jedan nivo bezbednosti za korisnika i njegovu intelektualnu svojinu koju kreira na radnim stanicama sa Radeon Pro grafičkim akceleratorima.

Sa dolaskom novih Radeon Pro 18.Q2 Enterprise drajvera, stižu i nove verzije Radeon ProRender-a za najpopularnije 3D modeling alate – 3DS Max, Maya i Blender. Prošlog meseca objavljena je macOS verzija ProRender dodatka za Blender, a sada te nove mogućnosti stižu i Windows i Linux korisnicima ovog moćnog i besplatnog 3D rendering softverskog paketa.

Novi ProRender donosi pregršt novosti kao što je podrška za masivne tzv. "Uber" šejdere, volumensko i interaktivno uklanjanje šuma, novi svetlosni šejder... generalna ubrzanja i olakšavanje života kreativcima koji ga koriste u stvaranju svojih umotvorina.

Izvor: AMD

Komentari

0 Dodaj komentar

Lenovo Ideapad 330 prvi laptop sa Intel Cannonlake 10nm CPU-om

Final Fantasy VII rimejk stiže tek 2023. godine?

10203
10205
10206
10207
10208
10209