Greška

Došlo je do greške.

Novi pristupačni OnePlus TV uređaji dobijaju Dolby Vision sertifikat

18.06.2020 11:59 | 0 Multimedija
Novi pristupačni OnePlus TV uređaji dobijaju Dolby Vision sertifikat


OnePlus će 2. jula predstaviti nekoliko novih televizora, a kompanijin osnivač i CEO Pete Lau ističe da će novi modeli biti pristupačniji i "pametniji". U novoj blog objavi, Lau je istakao više detalja o televizorima - imaće 93% DCI-P3 pokrivenosti i dobiće Dolby Vision sertifikat poput aktuelnog OnePlus QLED 55" 4K TV modela.

Objašnjeno je i zbog čega je DCI-P3 podrška bitna - u eri HDR videa, DCI-P3 standard postaje glavni izbor kreatora sadržaja. Kako je dostizanje pokrivenosti od 100% izuzetno teško, OnePlus će se zadovoljiti sa podrškom za 93 procenta pokrivenosti gamuta boja.

 

Pogledajte još: Sertifikovani OnePlus TV modeli od 32 i 43 inča


OnePlus je razvio i paket tehnologija kako bi se poboljšao kvalitet slike, a one nose naziv Gamma Engine. Tehnologije uključuju različita poboljšanja procesiranja, kao što su super rezolucija, dinamički kontrast, MEMC i drugo.

Kompanija ponovo sarađuje sa Dolby Labs i na dolazeće televizore će implementirati Dolby Vision, što će dodatno poboljšati kvalitet slike. Lau je u objavi obećao još više standarda i visoka očekivanja za nove OnePlus televizore, a za detalje ćemo morati da sačekamo 2. jul.

Izvor: OnePlus

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Twitter za iOS dobija podršku za glasovne poruke u tvitovima

AMD potvrdio da su Zen 3 procesori i dalje u planu za objavu u 2020. godini

10304
10305
10306
10307
10308
10309