Greška

Došlo je do greške.

Novi povratak za budućnost DeLoreana?

05.04.2022 10:02 | 0 Biznis IT
Novi povratak za budućnost DeLoreana?

 

Koja je prva misao kada se pomene DeLorean? Za jedne, automatska asocijacija je bezvremenski klasik naučnofantastične kinematografije, film Povratak u budućnost. Maltene svaka osoba koja je taj film gledala zapamtila je automobil marke DeLorean koji putuje kroz vreme.

Za one upućenije koji su upoznati sa kreatorom ovog automobila, pokojnim Džonom Deloreanom, asocijacija je na ogroman komercijalni neuspeh koji je ovaj automobil pretrpeo. Automobil marke DeLorean nije uspeo da povrati inicijalnu investijciju od 175 miliona dolara upotrebljenu za razvoj ovog automobila, a napravljeno ih je samo 9.000. Dakle, interesantan koncept, telo napravljeno od nerđajućeg čelika, legendarni futuristički izgled, ali loše performanse i nepraktičnost ultimativno su dovele do propasti ovog automobila.

Tokom godina, bilo je nekoliko pokušaja da se ovaj prepoznatljivi brend oživi, ali uspeha baš i nije bilo. Međutim, nostalgija je veoma snažna emocija, pa tako ne čude i nova nastojanja da se napravi novi, ovog puta EV,  električni automobil marke DeLorean.

 

tvit_3.jpgDeLorean Motor Company, kompanija sa sedištem u Teksasu, krenula je u reklamnu kampanju ranije ove godine sa sloganom “The Future was never promised”, iliti budućnost nikada nije obećana. Dakle, očigledan pokušaj da se novi automobil poveže sa legendarnim filmskim ostvarenjem. Sličan potez kao 2016. godine, kada je ista ova kompanija pokrenula mini reklamnu kampanju i obećavala novi DeLorean koji se nikada nije pojavio pred publikom, navodi The Verge.

Sada, tu je novi DeLorean, novi električni automobil kompanije koja se trudi da oživi ovaj brend. Na žalost, ne postoje nikakva obećanja da će se ovaj automobil, koji bi svakako mogao biti zanimljiv publici, pojaviti u prodaji. U ovom trenutku, najavljena je proizvodnja koncept automobila za električni DeLorean, što znači “potrudićemo se da napravimo auto, ali ništa ne obećavamo.”

Svakako bismo voleli da se stvarno pojavi novi, električni DeLorean. Čini se da je ovo idealno vreme za jedan električni automobil u trenutku kada se sve više kompanija okreće ovakvim rešenjima. Ali, želje su jedno, a šta će stvarnost doneti, to ćemo tek videti.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Poznate neke specifikacije diskretne Intel grafičke karte

Pojavili su se novi detalji za Vivo X Fold pred njegovu objavu

10604
10605
10606
10607
10608
10609