Novi Nokia telefoni se proizvode u Vijetnamu

Prema sertifikatu koji dolazi uz paket, fabrika koja je proizvela Nokia 150 telefon je Microsoft Mobile (Vijetnam) LLC sa lokalnom vijetnamskom adresom

Kada je HMD Global kupio Nokijino poslovanje sa telefonima od Microsoft-a, svi su se ponadali da će ovaj nekada najjači igrač na tom tržištu opet imati svetlu budućnost. Ili makar da će brend Nokia ponovo biti jak.
Pored brenda, HMD Global je kupio i fabrike u kojima su se proizvodili obični mobilni telefoni. Međutim, kako navodi ruski blog Hi-Tech, i dalje ih nisu preimenovali te je Nokia 150 tehnički izrađena od strane kompanije Microsoft Mobile LLC. Sa fotografija koje možemo videti, telefoni su bili spremni još u decembru. Prema sertifikatu koji dolazi uz paket, fabrika koja je proizvela Nokia 150 telefon je Microsoft Mobile (Vijetnam) LLC sa lokalnom vijetnamskom adresom. Punjač je takođe interesantan. On dolazi brendiran direktno sa Microsoft-ovim logom sa strane, ali je izrađen u kineskoj fabrici koja je u vlasništvu kompanije Foxconn Technology Group.
HMD će Nokia N-seriju uređaja doneti na MWC 2017
nokia2_7.jpg
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi