Novi Moto Mod pretvara Moto Z u Polaroid kameru

Kompanije Motorola i Polaroid su se udružile, kako bi predstavili Polaroid Insta-Share Printer, Moto Mod koji omogućava korisnicima da nakon što uslikaju fotografiju je zatim i odštampaju, isto kao i kod starih Polaroid uređaja

Kompanije Motorola i Polaroid su se udružile, kako bi predstavili Polaroid Insta-Share Printer, Moto Mod koji omogućava korisnicima da nakon što uslikaju fotografiju je zatim i odštampaju, isto kao i kod starih Polaroid uređaja.

Za razliku od originalnog Polaroida, ovaj mod koristi malo napredniju tehnologiju. Naime, ovaj mod koristi ZINK papir, koji garantuje manju verovatnoću da se razmaže. ZINK papir ne koristi mastilo, već kako bi reprodukovao sliku na papir, koristi termalni senzor koji zagreva papir i utiskuje sliku jednim pritiskom. Papir je takođe vodootporan i ima lepljivu poleđinu, koju odmah možete zalepiti.
p1.jpg
Mod se kači na poleđinu Moto Z telefona i dolazi sa zasebnim tasterom za kameru. Osim fotografija koje snimite, ovaj mod će vam omogućiti štampu i sa drugih izvora, kao što su Facebook, Instagram, ili Google Photos-a.
p2_2.jpg
Najveća mana ovakvog proizvoda će verovatno biti cena ovakvog uređaja, koja će iznositi 200 dolara. Sačekaćemo i cenu samog potrošnog materijala, naravno
Izvor: Androidauthority

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi