Novi Moto C i Moto C Plus renderi (video)

Ove godine lenovo i Motorola nam donose svoju verovatno najjeftiniju liniju mobilnih telefona - C seriju. Prva dva uređaja iz ove linije će biti Moto C i Moto C Plus.

Ove godine lenovo i Motorola nam donose svoju verovatno najjeftiniju liniju mobilnih telefona – C seriju. Prva dva uređaja iz ove linije će biti Moto C i Moto C Plus, a OnLeaks i Android Authority nam sada prikazuju rendere ovih telefona.
moto2_13.jpgOba Moto C modela stižu u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i crvenoj varijanti i imaju Android Nougat softver. Tu su 5-inčni ekrani, sa rezolicijom od 854 x 480p za Moto C i 1280 x 720p za Moto C Plus. Oba telefona koriste MediaTek čipove. Moto C ima 3G i 4G verzije sa 1.3GHz (32 bita) i 1.1GHz čipovima (64 bita). Moto C Plus koristi 64-bitni čipset @1.3GHz.

Moto C stiže sa 8GB i 16GB skladišnog prostora, dok C Plus ima samo verziju sa 16GB, a oba modela imaju microSD slot. Takođe, Moto C ima 1GB RAM-a, dok Moto C Plus na tržište stiže sa 1GB ili 2GB RAM-a.
moto3_3.jpg moto4_1.jpg
Kada su kamere u pitanju, Moto C na poleđini ima 5MP senzor, dok Moto C PLus ima 8MP kameru. Prednje kamere su 2MP sa prednjim blicem. Moto C ima bateriju od 2350mAh, dok C Plus stiže sa 4000mAh baterijom.

Više rendera dolazećih Moto C i Moto C Plus telefona pogledajte u linku izvora.Izvor: Android Authority

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi