Greška

Došlo je do greške.

Novi modeli Tesla televizora serije 3

02.11.2015 17:59 | 0 Multimedija
Novi modeli Tesla televizora serije 3

Gama pristupačnih Tesla televizora upravo je postala bogatija za novog člana Serije 3, Tesla TV K32D301B2 dijagonale 32”. Kompanija Comtrade već godinu dana domaćem tržištu nudi kvalitetne Tesla televizore, pa i novi model Serije 3 sledi istu filozofiju, poručuju iz ove kompanije.

Kompanija Comtrade predstavlja novi model televizora koje će ponuditi kao deo svog Tesla portfolia. Ovaj TV uređaj, kao i sve Tesla brend televizore do sada, odlikuju odlične performanse, moderan dizajn i  pristupačna cena. Od novog modela Tesla serije 3, možete da očekujete najsavremeniji dizajn tankih ivica ekrana u kombinaciji sa elegantnim metalnim postoljem. I atraktivan okvir televizora doprinosi utisku o visokom kvalitetu uređaja i oplemenjuje enterijer.

tesla2_5.jpg


Direct LED tehnologija sa diodama smeštenim iza ekrana omogućava brzo prilagođavanje osvetljenja, što poboljšava kontrast, verno dočarava boje i kreira dublje i punije tamne tonove. Pri tome, najnovija tehnološka rešenja omogućavaju da Tesla televizori iz serije 3 i dalje budu tanki i atraktivno dizajnirani sa ujednačenim osvetljenjem po celoj površini ekrana.

Test: Tesla 32E601 LED HDTV

Panel sa oznakom A+ isporučuje najkvalitetniji prikaz i ujedno sprečava pojavu belih “mrtvih” piksela koji bi upropastili gledanje omiljenih programa. Uglovi gledanja su deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, a vreme odziva svega 5 milisekundi!

Tesla televizori obezbeđuju Dolby podršku, a uz to, audiofile će veoma obradovati informacija da svi televizori raspolažu digitalnim SPDIF audio priključkom.

tesla3_3.jpg


U model Tesla TV Serie 3 D301B2 dijagonale 32” ugrađen je digitalni tjuner DVB-T2/C, tako da su ovi televizori u potpunosti opremljeni za prijem digitalnog TV signala, bez potrebe za kupovinom i povezivanjem eksternog uređaja. Preko HDMI konektora omogućeno je povezivanje sa računarom, zvučnicima, igračkim konzolama i drugim uređajima. Uz direktno snimanje na flash drive, ali i emitovanje raznih sadržaja direktno sa njega, kućna zabava dobija novu dimenziju.

Takođe, treba imati u vidu da Tesla televizore odlikuje intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku, što će svakako pomoći korisnicima širom zemlje da se lako snađu i ovladaju brojnim funkcijama ovih TV uređaja. Treba pomenuti i elektronski programski vodič (EPG – Electronic Program Guide), kao i podršku za hotelski mod, zahvaljujući kojoj ovaj aparat može da bude veoma interesantan i ugostiteljima i raznim preduzećima.

Tesla televizori iz serije 3 jednostavni su za osnovna podešavanja i svakodnevnu upotrebu. Novi model pod oznakom Tesla TV K32D301B2 odličan je izbor za sve korisnike kojima odgovara dijagonala 32“.

tesla4_1.jpg


Izvor: Tesla

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD Radeon Software Crimson Edition menja Catalyst Control Center

Telenor banka podržava štednju u domaćoj valuti u Svetskoj nedelji štednje

10304
10305
10306
10307
10308
10309