Novi Mac mini u pripremi?

Prošlo je skoro dve godine od kako smo videli osvežavanje Mac mini linije računara, ali izgleda da je Apple tiho otkrio novi model: "Mac mini (Mid 2014)".

Prošlo je skoro dve godine od kako smo videli osvežavanje Mac mini linije računara, ali izgleda da je Apple tiho otkrio novi model. Sajt 9to5Mac ukazuje na procureli roadmap/listing na Apple stranici, koji pokazuje “Mac mini (Mid 2014)”. Ovo nije prvi puta da čujemo priču o Mac mini uređaju koji dolazi 2014. godine, jer smo u januaru imali glasine iz “pouzdanih” itzvora da Apple-ov novi mini kompjuter stiže u februaru. To se očigledno nije obistinilo, ali je isti izvor naveo da novi Mac mini dolazi sa Intel Core i7 procesorom, Iris integrisanom grafikom i uz 802.11ac Wi-Fi. Da li procureli roadmap predstavlja realnu mogućnost pojave Mac minija, ili je u pitanju greška kompanije Apple, ostaje da se vidi u narednom periodu.Izvor: BGR

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi