Greška

Došlo je do greške.

Novi LG UltraFine monitori sadrže 4K OLED ekrane za kreatore

17.12.2021 09:15 | 0 Multimedija
Novi LG UltraFine monitori sadrže 4K OLED ekrane za kreatore

 

Uoči CES-a, LG je najavio novi par PC monitora, nazvan UltraFine OLED Pro linija. Novi monitori dolaze u veličinama od 32 inča i 27 inča, ali su inače identični.

Između ostalih karakteristika, novi UltraFine OLED Pro monitori ubrajaju 4K rezoluciju u razmeri 16:9 i širok spektar boja, koji pokriva 99% i DCI-P3 i Adobe RGB. Monitori takođe uključuju senzore za samokalibraciju i mogu se kalibrisati pomoću softvera LG Calibration Studio. Za kreativne profesionalce, oni takođe uključuju haubu za monitor za sprečavanje refleksije osvetljenja i odsjaja koji mogu uticati na percepciju boja. Zaista, ovi monitori su jasno namenjeni kreativnim profesionalcima.

Dizajnirani sa kreativnim profesionalcima na umu, naši novi UltraFine OLED Pro monitori isporučuju čistu vizuelnu preciznost sa zadivljujućim kvalitetom slike sa samoosvetljenjem i pouzdanom kalibracijom“, rekao je Seo Ioung-jae, viši potpredsednik i šef IT poslovanja u LG-u. „Neverovatna preciznost, širok spektar boja i sposobnost verne reprodukcije i HDR i SDR sadržaja čine ova vrhunska rešenja za ekrane idealnim za profesionalne korisnike koji rade u industriji filmova i digitalnih medija.“

 

Ako ste propustili: LG će navodno razvijati 12.9-inčne OLED panele za iPad Pro

Naravno, dobijate i inherentne prednosti OLED displeja, kao što su odnos kontrasta od 1.000.000:1 i individualno osvetljenje za svaki piksel, omogućavajući pravu crnu i živopisne boje. Ekran takođe podržava HDR, ima DisplayHDR 400 True Black sertifikat. Još jedna prednost OLED panela je brzo vreme odziva od 1 ms.

Pored samog ekrana, monitori uključuju USB Type-C port sa 90W napajanja, na USB upstream portu, tri USB downstream porta, jedan HDMI port i dva DisplayPort porta. Monitori takođe podržavaju okretanje od 90 stepeni ako želite da ih koristite vertikalno, javlja XDA-Developers.

Kada će LG UltraFine OLED Pro monitori biti dostupni, znamo koliko i vi. LG nije ništa podelio u vezi cena ili dostupnosti, tako da ćemo svi morati da sačekamo dalje informacije.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Šta može Xiaomi P1E Android 4K TV?

MediaTek nagovestio Dimensity 8000 čip, rane informacije otkrivaju 5nm, Mali-G510 GPU

10304
10305
10306
10307
10308
10309