Greška

Došlo je do greške.

Novi LG premijum telefon bi mogao biti objavljen tek u aprilu

08.01.2018 21:05 | 0 Mobile
Novi LG premijum telefon bi mogao biti objavljen tek u aprilu


Informacije iz protekle nedelje su sugerisale da će LG u ovoj godini primeniti novi pristup kada je premijum serija telefona u pitanju. Očekuje se da će kompanija promeniti naziv brenda svoje prepoznatljive G-linije, nakon loših rezultata prodaje. Trenutno nije poznato kako će se kompanijin naredni premijum telefon zvati, a do sada je bio spominjan kao LG G7.

LG planira da promeni brend G-serije telefona

Sada najnovije informacije sugerišu da će LG G7, ili kako već bude novo ime brenda, biti objavljen tokom aprila 2018. godine. Vest donosi ET News, citirajući zvaničnika jednog od provajdera u Južnoj Koreji. Drugi insajderski izvori su sajtu sugerisali da će zvanični datum objave novog telefona biti 20. april.

Ovo znači da telefon neće biti predstavljen tokom MWC 2018 sajma, koji se održava krajem februara. LG G7 će biti prvi telefon koji će biti objavljen pod vođstvom novog šefa za mobilne uređaje Hwang Jeong-Hwana, koji je prošlog meseca stupio na dužnost CEO-a kompanije.

Najnovije informacije takođe znače da će LG dosta zaostajati za rivalom Samsungom, čija bi se Galaxy S9 linija mogla pojaviti tokom MWC-a, odnosno na tržištu tokom marta.

Izvor: Android Authority

Komentari

0 Dodaj komentar

Ethereum tokom vikenda dostigao cenu od rekordnih 1300 dolara

Oseti magiju Honor Blue Xmas: Budi i ti deo najvećeg hip hop događaja godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109