Novi LG premijum telefon bi mogao biti objavljen tek u aprilu

Informacije iz protekle nedelje su sugerisale da će LG u ovoj godini primeniti novi pristup kada je premijum serija telefona u pitanju.

Informacije iz protekle nedelje su sugerisale da će LG u ovoj godini primeniti novi pristup kada je premijum serija telefona u pitanju. Očekuje se da će kompanija promeniti naziv brenda svoje prepoznatljive G-linije, nakon loših rezultata prodaje. Trenutno nije poznato kako će se kompanijin naredni premijum telefon zvati, a do sada je bio spominjan kao LG G7.LG planira da promeni brend G-serije telefonaSada najnovije informacije sugerišu da će LG G7, ili kako već bude novo ime brenda, biti objavljen tokom aprila 2018. godine. Vest donosi ET News, citirajući zvaničnika jednog od provajdera u Južnoj Koreji. Drugi insajderski izvori su sajtu sugerisali da će zvanični datum objave novog telefona biti 20. april.Ovo znači da telefon neće biti predstavljen tokom MWC 2018 sajma, koji se održava krajem februara. LG G7 će biti prvi telefon koji će biti objavljen pod vođstvom novog šefa za mobilne uređaje Hwang Jeong-Hwana, koji je prošlog meseca stupio na dužnost CEO-a kompanije.Najnovije informacije takođe znače da će LG dosta zaostajati za rivalom Samsungom, čija bi se Galaxy S9 linija mogla pojaviti tokom MWC-a, odnosno na tržištu tokom marta.Izvor: Android Authority

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi