Greška

Došlo je do greške.

Novi koncept prikazuje telefon sa odvojivom pop-up kamerom (video)

13.10.2020 15:53 | 0 Mobile
Novi koncept prikazuje telefon sa odvojivom pop-up kamerom (video)


Iako je 2020. godina već na izmaku, proizvođači telefona još uvek nisu u potpunosti osmislili rešenje za edge-to-edge displej dizajn. Pored izreza i punch-hole otvora, izdvajaju se rešenja sa pop-up kamerama. Sada Vivo ukazuje na novu varijantu ovog rešenja, a u pitanju je pop-up selfi kamera koja se može odvojiti od tela telefona.

IFEA koncept korisnicima omogućava da odvoje selfi kameru od telefona, nakon što je ona u potpunosti izdignuta. Prema navodima kompanije Vivo, kamera se može koristiti bežično, a čak se može prikačiti na druge objekte kako bi se ponudilo jedinstveno iskustvo tokom fotografisanja. Kameru je moguće pozicionirati na načine na koje to nikada ne bi bilo moguće ukoliko bi bila prikačena za telefon.


U ovoj odvojivoj kameri se, bez sumnje, nalazi baterija i neka vrsta daljinske konekcije - moguće Bluetooth. Koncept je veoma zanimljiv i dobio je poznatu Red Dot Design nagradu, ali za sada nije poznato da li će Vivo načiniti onaj glavni korak i započeti sa masovnom proizvodnjom telefona sa odvojivom pop-up kamerom.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD Ryzen 5 5600 bi mogao biti predstavljen 2021. godine, po ceni od 220 dolara

Testirali smo Motorola G9 Play (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109