Greška

Došlo je do greške.

Novi iPhone XI prototip renderi ukazuju na horizontalnu kameru, manji notch

16.01.2019 09:10 | 0 Mobile
Novi iPhone XI prototip renderi ukazuju na horizontalnu kameru, manji notch


Serija iPhone 2019 telefona je još uvek u fazi test odobravanja, što znači da iako izgleda kao gotov proizvod još uvek ništa nije konačno odlučleno kada su dizajn i specifikacije u pitanju. Sada nam CompareRaja i Steve Hemmerstoffer prikazuju novi set fotografija prototipa za iPhone XI.

Fotografije ovog modela se poklapaju sa ranijim očekivanjima, a iPhone XI implementira značajno manji izrez u ekranu (ovo je izgleda postignuto pomeranjem in-ear slušalice u gornjem delu i primenom najnovijh in-display tehnologija). Telefon takođe ima nešto tanje okvire, mada je ova razlika jedva primetna.

apple2_41.jpg


Ono što se više primećuje jesu promene na poleđini uređaja. Kamera je smeštena u horizontalnom sistemu, u ravni sa centrom panela. Prototip uređaj koristi sistem sa tri kamere, koji prati LED blic prsten.

apple3_13.jpg


U ovom trenutku, izgleda da postoje dve opcije Apple 2019 iPhone telefona. Kompanija bi mogla izabrati da nastavi sa oba dizajna i načini ih odvojenim uređajima, a moglo bi se desiti da neki od dizajna bude odbačen i da se fokusira samo na jedan model.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

YouTube na selektovanim tržištima testira preporuke za preuzimanje videa

Xiaomi prikazao unapređeni senzor otiska prsta u ekranu (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109