Novi iPhone XI prototip renderi ukazuju na horizontalnu kameru, manji notch

CompareRaja i Steve Hemmerstoffer nam prikazuju novi set fotografija prototipa za iPhone XI

Serija iPhone 2019 telefona je još uvek u fazi test odobravanja, što znači da iako izgleda kao gotov proizvod još uvek ništa nije konačno odlučleno kada su dizajn i specifikacije u pitanju. Sada nam CompareRaja i Steve Hemmerstoffer prikazuju novi set fotografija prototipa za iPhone XI.Fotografije ovog modela se poklapaju sa ranijim očekivanjima, a iPhone XI implementira značajno manji izrez u ekranu (ovo je izgleda postignuto pomeranjem in-ear slušalice u gornjem delu i primenom najnovijh in-display tehnologija). Telefon takođe ima nešto tanje okvire, mada je ova razlika jedva primetna.
apple2_41.jpgOno što se više primećuje jesu promene na poleđini uređaja. Kamera je smeštena u horizontalnom sistemu, u ravni sa centrom panela. Prototip uređaj koristi sistem sa tri kamere, koji prati LED blic prsten.
apple3_13.jpgU ovom trenutku, izgleda da postoje dve opcije Apple 2019 iPhone telefona. Kompanija bi mogla izabrati da nastavi sa oba dizajna i načini ih odvojenim uređajima, a moglo bi se desiti da neki od dizajna bude odbačen i da se fokusira samo na jedan model.Izvor: PhoneArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi