Greška

Došlo je do greške.

Novi iPad Pro potukao konkurenciju na Geekbenchu

01.11.2018 10:29 | 4 Mobile
Novi iPad Pro potukao konkurenciju na Geekbenchu


Apple je pre nekoliko dana predstavio nove iPad tablete, koje pokreće A12X čipset, a sada su počeli da se pojavljuju i prvi benchmark rezultati. Dva listinga na Geekbenchu otkrivaju da će manji iPad Pro imati 4GB RAM-a, dok će veći implementirati 6GB RAM-a. Ono što je impresivnije, jeste multi-core rezultat od oko 18.000 poena.

U single-core testu, iPad Pro od 11 inča je ostvario 4987 poena, što je više od onoga što su postigli iPhone XS i iPhone XS Max. Veći iPad Pro (12.9 inča) je ostvario sličan rezultat kao i manji model, sa 5020 poena. Povećanja u single-core testu nisu toliko velika u poređenju sa standardnim A12 Bionic čipom, ali se zato ogromne razlike mogu primetiti u testiranju više jezgara.


Pogledajte još: Novi iPad Pro 11 i iPad Pro 12.9 stižu sa najbržim mobilnim čipovima


Novi tableti, sa ažuriranim čipsetovima, su zabeležili povećanje u performansama koje je za 50% bolje, daleko prevazilazeći konkurenciju. Novi iPad Pro tableti će se u prodaji naći od 7. novembra.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

LazaNS Član postova: 3353
Nije daleko uopste, naprotiv.
Procesori su optimizovani za sto manju portrosnju, spusteni im clockovi. Niko ne zna kolika je rezerva clocka koju mogu vec sada da oslobode ako ih ubace u racunare. Lako moguce i preko 100%.
milan982 Neregistrovan korisnik
Stvarno impresivni rezultati za mobilni čip. Verovatno će od sledeće godine Apple koristiti svoje procesore u macbook računarima. Ali, ovo je i dalje daleko ispod snage najjačih Intel i AMD procesora. Zbog toga mi je i nekako logično da će Apple nastaviti saradnju sa Intelom za svoje najskuplje modele.
Predrag Letic Neregistrovan korisnik
Hahaha dobar rewiev !!!
Neka humora, zdrav je!!!
Ps.Odlican je Apple i po refurbished cijeni ;-)

Twitter testira lakši hronološki pregled tvitova

Royole FlexPai je prvi savitljivi telefon, sa Snapdragon 8150 procesorom

10104
10105
10106
10107
10108
10109