Greška

Došlo je do greške.

Novi iPad modeli bi mogli implementirati USB Type-C port

11.09.2018 10:15 | 0 Mobile
Novi iPad modeli bi mogli implementirati USB Type-C port


Analitičar Ming-Chi Kuo je objavio svoja predviđanja za Apple događaj, koji će se održati 12. septembra, a neka od njegovih zapažanja su prilično zanimljiva.

Za početak, Kuo veruje da će 6.1-inčni iPhone nositi naziv iPhone Xr i da će na tržište stići krajem septembra ili u oktobru.

Ono što je zanimljivo, Kuo sugeriše da će iPad Pro preći na USB Type-C konekciju, a punjač će biti povećan sa 12W na 18W. Novi iPhone modeli će i dalje koristiti Lightning portove, a Apple će ih isporučivati uz 5W punjače.

Naredni na Kuovoj listi je jeftini MacBook. Prema izveštaju, ovaj model će zameniti 12-inčni MacBook u Apple liniji. Uređaj bi mogao uključivati Touch ID funkciju, ali bez Touch Bara.


Pogledajte još: Tramp traži da Apple vrati proizvodnju u SAD


Već znamo kako će izgledati Apple Watch Series 4, sa užim okvirima. Pametni sat će podržavati ECG, imaće keramičku poleđinu i mogao bi stići u LTE varijanti.

Na kraju, videćemo i AirPods 2 slušalice, kao i AirPower - bežični pad za punjenje koji je najavljen na prošlogodišnjem Apple događaju.

Ostaje da se vidi šta će od svega ovoga Apple predstaviti na svom sutrašnjem događaju, a šta će najaviti u obliku saopštenja za javnost ili samo postaviti na svom sajtu.

Izvor: Neowin

 

Pratite nas i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Qualcomm Snapdragon Wear 3100 čip će poboljšati radni vek baterije na pametnim uređajima

HyperX donosi Alloy FPS RGB tastaturu

10104
10105
10106
10107
10108
10109